The Cranberries, 14/7 Θέατρο Μελίνα Μερκούρη

Καλοκαιράκι και Cranberries στο Θέατρο Βράχων. Πανέμορφη βραδια θα είναι αλλά όντως πολύ τσιμπημένη τιμή.

Νταξει άμα έχει κάτι αντίστοιχο με αυτό θα είναι ονειρικό.

[SPOILER]Μόνο το Just My Imagination λείπει.

How
Animal Instinct
Linger
Ordinary Day
Wanted
You and Me
Dreaming My Dreams
When You’re Gone
Daffodil Lament
I Can’t Be With You
Pretty
Ode to My Family
Free to Decide
Waltzing Back
Switch Off the Moment
Salvation
Ridiculous Thoughts
Zombie

Encore:

Empty
The Journey
Promises
Dreams[/SPOILER]

Στη σελίδα τους πάντως λέει ότι θα παίξουν και κομμάτια από τους δύο δίσκους της Ντολόρες. Τώρα πόσα δε ξέρω…

Θα δείξει τι παίζουν στο Ευρωπαικό σκέλος που ξεκινα το Μάρτιο. Βεβαια στο καλοκαιρινό κομμάτι μπορεί να είναι διαφορετικά. Στην Νοτια Αμερική πάντως έπαιζαν πανω κάτω 3-4 κομμάτια απο τα σόλο άλμπουμ. Αυτό που πόσταρα είναι απο Φεβρουάριο…

μα το Ordinary Day, το The Journey, το When you are gone (και παίζει και να ξεχνάω και κανένα) είναι από τη solo δουλειά της Dolores

Το Switch Off the Moment είναι απο το τελευταίο της Ντολόρες, το When you’re gone είναι Crans…

Ισχύει :wink: το when we were young είναι dolores

Αλλαξαν την τιμη η ιδεα μου ειναι?
Τωρα λεει τα πρωτα 1000 40ε και τα υπολοιπα 45!
Νομιζω δεν το ελεγε στην αρχη.
Επισης στην αρχη ελεγαν οτι πουλαει εισιτηρια και το public αλλα το εβγαλαν.

Από την αρχή το έλεγαν για την τιμή των εισιτηρίων. Το παρακάτω είναι το πρώτο post του thread

Τσίμπησα 2 των 40! Θα είναι μια ωραία βραδιά! :smiley:

Τηλεφωνικά πως γίνεται η πώληση;;
Rockovius αγόρασες τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου;;;:-k

Θα είναι καταπληκτική βραδιά, θα σφιχτούμε να πάμε ΚΑΙ εκεί. Επιτέλους ρε παιδιά ας μας εξηγήσει κάποιος τι παίζεται με την αγορά εισητηρίων εκτός ίντερνετ :?

Πας σε καποιον Γερμανό (όπως έκανα εγώ), σου δείχνει στην οθόνη τις θέσεις σου, αν σου αρέσουν τα κλείνεις, πληρώνεις και σου δίνει κάτι σαν απόδειξη. Σε 7 μέρες πας και παίρνεις τα κανονικά εισιτήρια.

έχει θέσεις στο Θέατρο Βράχων; μια ξύλινη εξέδρα είχε όλα τα χρόνια :-s

Καλη φαση!!

Βλακεία έγραψα. Για το Καραϊσκάκη έχει επιλογή θέσεων, για το θέατρο των Βράχων όχι.

Με τόσες συναυλίες έχουμε μπέξει τα μπούτια μας :lol::lol:

XAXAXAXA!!! :wink:

τσιμπησα και τα εισιτηριακια…
μακαρι να ειναι ωραια…

Θα είναι… :wink: