Ευχαριστώ πολύ deadmemories.Αύριο θα αγοράσω εισιτήριο από το Θέατρο Βράχων.Για τους Rosebleed το ήξερα , το είχα διαβάσει εδώ…
Ρε παιδια, υπαρχει καποια οδος εκει κοντα για να την βαλω στο gps?
Φίλε βάλε Ταταούλων,Βύρωνας.Είναι παράλληλος στο θέατρο Βράχων.Μόλις φτάσεις στην οδό αυτή καλύτερα ρώτα κάποιον να σε βοηθήσει.Είναι πολύ εύκολο μετά.
ευχαριστω !
Εγώ μοναχούλα θα πάω, αλλά δεν πειράζει, δεν θα χω κανέναν να με βρίζει που θα πάω από νωρις :lol:
Λίγες ώρες ακόμη… Περιμένω πολύ καιρό το συγκεκριμένο live
έντιτ: Παιδια άκουσα ότι ο χώρος άλλαξε και μεταφέρθηκε στο ταεκβοντό. Ξέρει κανείς αν ισχύει
Mπα, μούφα. Δεν λέει κάτι το site.
Ολα ωραια!
Επαιξαν και promises!
Αγγελικη φωνη η Ντολορες!
Έχω λίγη ώρα που γύρισα σπίτι και μπορώ να πω ότι ήταν μια πανέμορφη συναυλία, και ο χώρος που επιλέχθηκε ήταν ο καταλληλότερος για τέτοιου είδους μουσικη!
Αρχικά οι Rosebleed που είχα ακούσει κανα δυο φορές λαιβ μου άρεσαν αρκετά και μου έδωσαν κίνητρο να τους ψάξω. Όμορφη εμφάνιση.
Στο ενδιάμεσο επειδή βρισκόμουν μόνη στο κάγκελο κάθισα και άκουσα του κόσμου τα κουτσομπολιά από σεκιουριτάδες και φωτογραφους
Και η εμφάνιση των cranberries δεν άργησε, και μπορώ να πω ότι από το πρώτο λεπτό ήξερα ότι θα περάσω καλά. Εγώ μπροστά άκουγα τα πάντα τέλεια, κι έμαθα επιτέλους ότι ο μύθος της φωνής της Dolores είναι ζωντανός, η γυναίκα είναι απίστευτη και δεν σταμάτησε να χορεύει και να κουνιέται με την ενέργεια μικρού παιδιού. Φοβερή περφόρμερ και όλοι η μουσικοί που την πλαισιώνουν αξίζουν το ίδιο καλά λόγια. Το σετλιστ ήταν ΠΑΡΑ πολύ καλό, με αγαπημένα μου σημεία τα Animal instict, Salvation (όπου και ξεσηκώθηκε πολύ ο κόσμος), Shattered, Promises. Δεν ακούσαμε το ordinary day που παίζουν συνήθως από το δίσκο της Dolores αλλά αν αυτό ήταν η θυσία για να ακούσουμε promises, χαλάλι!
Highlights της βραδιάς για μένα η χειραψία που έκανε η Dolores με τον 7χρονο πιτσιρίκι, καθώς και τα δώρα με τα οποία έφυγε (μπλουζάκι, σημαία, και κλασσικά τύπου αλλ σταρ παπούτσια με πολλά μπιχλιμπίδια :p)
Πολύ όμοφη βραδιά και ομολογώ πως μου χε λείψει μια συναυλία χωρίς πιτ και σπρωξίδι :roll:
πολύ ευχάριστη συναυλία!!η Dolores φωνάρα και απίστευτη ενέργεια!!! ξεσήκωσε τον κόσμο με τα χορευτικά της πάνω στη σκηνή…
ευτυχώς έπαιξαν και promises:!::!: όχι όμως το ordinary day…
έπαιξαν επίσης
Animal Instinct
Linger
Just My Imagination
Dreaming My Dreams
When You’re Gone
Salvation
Zombie
Dreams
Ode to My Family…
οι rosebleed πολύ καλοί! έπαιξαν φυσικά και τα χιτ τους
Until Next Time
I Want To Have It All
Οι Rosebleed δε ντρέπονται να αντιγράφουν τόσο εμφανώς Radiohead;
Cranberries κρίμα που έχασα αλλά με πήρε ο ύπνος το απόγευμα και σηκώθηκα 9 παρα
Ας γράψω και εγώ
Πολύ όμορφη συναυλία και χαρούμενη Μετά τις θρασο-συναυλίες και μπλακ-μεταλλο-συναυλίες, τη χρειαζόμουν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Oι Cranberries φοβεροί και η Dolores πολύ καλή front-woman. Είχε ενέργεια και πάθος. Μας έλεγε για την οικογένειά της και τα παιδιά της. Γενικά πολύ επικοινωνιακή.
Τα χορευτικά της είχαν γέλιο. Μου άρεσε που πήγαινε μερικές φορές προς τον ανεμιστήρα για να δροσίζεται και ανέμιζε η φούστα της αλλά Μέρλιν Μονρόε :lol: Ο κιθαρίστας φορούσε ένα γαλάζιο πουκάμισο το οποίο στο τέλος της συναυλίας είχε γίνει μπλε από τον ιδρώτα 8O Ο τύπος που έκανε sound check πόσο θεούλης ήταν :respect:
Έπαιξαν όλα τα μεγάλα χιτ τους και είχαν πολύ καλό setlist. Τα κομμάτια που έπαιξαν τα γράφει και στη κεντική οπότε δεν τα γράφω πάλι
Όταν άκουσα ότι θα παίξουν το promises παίζει και να με άκουσε όλο το Θέατρο Βράχων 8)
Είχε γενικά πολύ κόσμο και εκεί που ήμουν τραγούδαγαν οι περισσότεροι.
Επίσης, μας υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν και του χρόνου και με καινούργιο cd στις αποσκευές τους.
p.s. Το ποστ μου δεν έχει και πολύ ειρμό αλλά είναι ακόμα ο ενθουσιασμός από το live
Συμφωνώ με τη deadmemories…Πολύ ωραία συναυλία , πέρασα πολύ ωραία…Έπαιξαν 1,5 ώρα με ενέργεια και κέφι…Η Dolores ομιλητική και επικοινωνιακή μας έδειξε και την μητρική πλευρά του εαυτού της…
Το μοναδικό αρνητικό ήταν τα μάλλον υπεράριθμα εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει με αποτέλεσμα να είναι ασφυκτικά γεμάτη η κερκίδα…Μέχρι και οι σκάλες ήταν γεμάτες κόσμο από νωρίς…Δημιουργείται και θέμα ασφάλειας των θεατών σε περίπτωση ατυχήματος αλλά αυτά στην Ελλάδα δεν τα υπολογίζει κανείς μπροστά στο κέρδος και τα λεφτά…[-X
Μακάρι να ξανάρθουν του χρόνου όπως είπε η Dolores…:)