http://www.e-go.gr/cinemag/summary1.asp?catid=10167&subid=2&pubid=128897213
XYNO_MPAMIES
ανατρίχιασαν τα @@ μου :drunk:
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!!!
[SPOILER]την εχω κανει λαστιχο[/SPOILER]
και βεβαια αξιζει να σημειωθει οτι σκηνοθετης της ταινιας δεν θα ειναι αυτη τη φορα ο σταλλονε(που να αντεξει τοσους ρολους ο ανθρωπος),αλλα ο γ@μ@τος action σκηνοθετης simon west του θρυλικου con air(με νικολας κειτζ,τζον μαλκοβιτς και γενικα αλλη μια ταινια με θεικο καστ)!
προμηνυετε ανεπαναληπτο επος.expendables και τα μυαλα στα καγκελα!ευκολα η πιο αναμενομενη ταινια του 2012!
ένα μέλος της [B]σκοτωθεί[/B] με βάναυσο τρόπο
μούφα, αρχίσαν τα ψέμματα…
Το ίδιο είχανε πεί και στο Transformers 3 νομίζω, και γενικά το διαβάζω συχνά. Η ταινία δημιουργεί hype από μόνη της λόγο των μεγάλων ονομάτων που έχουν μαζεφτεί, δε χρειάζονται τέτοια τρίκ (άμα είναι πάλι ψέμα) για να συγκινήσουν… [-X
ο ρουρκ νομιζω θα θεωρηθει νεκρος, μιας και δεν υπεγραψε για το σηκουελ-τοπε και σε μια συνεντευξη του νομιζω
εδιτ
οντως πεθανε ενας κασταντερ, καιρο τωρα γνωστο
ηρθε το γαμημενο τελος.
[SPOILER]Και στο τελος πεθαινουν όλοι εκτος απο τον Τσακ διοτι την κανανε Νορρις οι αλλοι … :-k [/SPOILER]
:D:D:D:D
αυτα ειναι!!! :D:D:D
Η πρώτη ξενερα μιας ταινίας που όλα ως τώρα άγγιζαν την τελειότητα
http://www.e-go.gr/cinemag/summary1.asp?catid=10167&subid=2&pubid=128926875
Άκου εκεί PG-13 [-X
απο την μια λες, πο ρε πουστη μ…απο την αλλη,νομιζω pg 13 ηταν και το πρωτο-που γαμευε-…ε και απο την αλλη,οκ, το ζητησε ο Τσακ
Το πρώτο R ήταν.
ναι ε? uber σπασιμο… ειδωμεν…παντα περιμενουμε και σε ενα director’s x rated cut
ρε εδω βγήκε die hard χωρίς το Yippee Ki Yay, Motherfucker…τι ψάχνετε…
Διαλογος πριν απο 1,5+ χρονο… Προφανως η ομαδα εκρινε οτι δεν τον εχει, οποτε τον πηρε με το μερος της. Αν δεν εχει inside jokes για τον Norris η ταινια, θα απογοητευθω. Στην 1η παντως αυτος που τα γαμησε ολα ηταν ο ΑΡΑΠΑΚΛΑΣ. Αυτος ειναι να του πηδηξεις τη γυναικα και να μην εχεις παρει χαμπαρι ποιος ειναι ο αντρας της…
(και sorry για το “ΑΡΑΠΑΚΛΑΣ” αλλα το συγκεκριμενο τοπικ σηκωνει οτι χαρακτηρισμο γουσταρουμε8))
Επισης φτιαχνομαι στην ιδεα του τι θα γινει στην αιθουσα με το που φανει στο πλανο ο Norris.