The expendables

H ταινία γάμησε στεγνά και ασάλιωτα. Η καουμπόικη μουσικούλα κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσακ όλα τα λεφτά.

δυο μερες τωρα που την ειδαμε την ταινια, δεν την εχουμε ξεπερασει ακομα, συνεχεια κανουμε αναφορες στην τελειοτητα. εννοειται ειναι ασυγκριτα καλυτερα απο την πρωτη

πρωτη φορα να ακουω κινηματογραφο να γινεται γηπεδο σε αυτην ακριβως τη σκηνη

μιλαμε για πανηγυρια και σφυριγματα οχι αστεια…τι να πω τετοιο πραγμα δεν ξεπερνιεται, η ταινια εγινε οπως ακριβως επρεπε να γινει

[SPOILER]η σκηνη στο αεροδρομιο ειναι τοσο μα τοσο τελεια που πηγαν να με πιασουν τα κλαματα
[/SPOILER]

You can never beat the classics.

Lee Christmas και τα μυαλά στα κάγκελα ρε

αστειότητες χωρίς τέλος. δεν το πρόλαβα να το δω εξαιτίας της αφραγκίας που με δέρνει και τώρα που μπορώ το έβγαλαν για να έχουν σε 2 αίθουσες το μπατμαν και ice age(μεταγλωττισμένο) και τον άνθρωπο αράχνη.
αράχνες να πιάσουν οι αίθουσες σας!
σε άλλες πόλεις τόσο γρήγορα βγήκε?!

αθηνα ακομα παιζει

Το χασα από μαλακία την Δευτέρα, αν δεν το βλεπα σήμερα δεν θα άντεχα.

Δεν ήμουν ποτέ φαν των action movies. Δεν έχω δει κανέναν από αυτούς σε ταινία, πλην των Σταλόνε και Γουίλυς. Ντρέπομαι ναι, θα μου πείτε όλοι με τι στον μπούτσο μεγάλωσες. Εδώ το Κόναν το δα πριν 2 χρόνια και ακόμη πιστεύω ότι είναι χαζό.
Και όμως, ΚΩΛΟΓΟΥΣΤΑΡΑ και στο 1ο και σε αυτό.

Αυτή την φορά πιστεύω στο χιούμορ δώσανε περισσότερη βάση, τσακίζει κόκκαλα (κυριολεκτικά και μεταφορικά), με inside jokes κυρίως, ΦΥΣΙΚΑ υπήρχαν και απίστευτες σκηνές ξύλου (Ο Στέηθαμ καταπληκτικός απλά σε όλες και ο καλύτερος, η Μάγκι υπέροχη στο χωριό, ο Χεηλ να λέει “I GOT IT” στο Νεπάλ, πόσο πέθανα σε κείνη την σκηνή κλπ), ενώ υπάρχει και συνδυασμός με την ατάκα “rest in pieces” όταν παρατηρούν ότι “there’s one more left”.
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφτούν οι 2 σκηνές με τον Τσακ και την μουσική του Μορικόνε να τις συνοδεύει.
Η σκηνή στο αεροδρόμιο ήδη κλασική, απολαυστική μάχη Σταλόνε - Βαντάμ.
Kαλή προσθήκη της φινετσάτης Μάγκι.

Τόλμησα να βρω κάποια μειονεκτήματα:
όπως οι συγκινητικές τάχα στιγμές τύπου μονόλογου του πιτσιρικά (δεν νομίζω ότι κολλάει η σκηνή στο χαβαλετζίδικο κλίμα της ταινίας, δεν είναι δυνατόν αυτοί να σκέφτονται έτσι, όπως άκυρη ήταν η σκηνή με τον Μίκυ Ρουρκ στο 1ο να λέει για την Σερβία και την εμπειρία του), οχι δεν είναι συγκινητικό καθόλου. Η φάση είναι το σχέδιο του Σταλόνε στην ερώτηση του Στέηθαμ στην ταφή! That’s the spirit…
όπως οι ηλιθιότητες του Γκάνερ, δεν είναι χιούμορ.
Ο Τζετ Λι περίμενα να εμφανιστεί στο τέλος με τους υπόλοιπους, γιατί δεν ήρθε;
Ακόμη, ο Βαν Νταμ κάνει ενοχλητικά κακή ερμηνεία, καρακιτσαριό ρόλος τέρμα.

Τέλος περί προπαγάνδας δεν χρειάζεται να σχολιαστεί κάτι, δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά την ταινία.

Και νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα: Bane στην μάχη σώμα με σώμα τους έχει όλους, αλλά οι Expendables μπορούν να γαμήσουν και αυτόν και τον Batman μαζί.

Expendables 2 > all movies 20ου και 21ου αιωνα

.-

το είδα χθες.απλά αριστούργημα! ο σταλόνε είναι ιδιοφυία, δημιούργησε ένα έργο τέχνης!! φουλ λεπτομέρεια και επιτεδευμένη καλτίλα (έπος η συγκινητική σκηνή του πιτσιρικά, η κατάληξη με το σκοτωμένο αδέσποτο όλα τα λεφτά). ειλικρινά μιλάμε για αριστούργημα, στο πρώτο τους είχε μαζέψει όλους και δέρνανε κόσμο. εδώ΄έχει πέσει πολύ δουλειά!

βεβαια να πω και του στραβου το δικιο:

>all Expendables + Chuck Norris

ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!

:bow: Το είδα επιτέλους κι εγώ! Εντάξει, απλά έπος! Όταν μια ταινία αυτού του είδους έχει μπόλικο και ωραίο ξύλο, ΘΕΙΚΕΣ ατάκες (όλη η αίθουσα έκλαιγε) και τους παιδικούς σου ήρωες δεν γίνεται να μην γαμάει!

:D:D:D:D:D

Νομίζω η ταινία είναι ένας φόρος τιμής σε όλους αυτούς τους ήρωες με τους οποίους μεγαλώσαμε. Η ατάκα του Αρνολντ στο τέλος αυτό μου έδειξε. Είναι ώρα να αποσυρθούν οι περισσότεροι εξάλλου.

Το “Rest in pieces” μεγαλειώδες!

Τώρα εγώ τι να γράψω…

Δε γίνεται απλά! Ίσως σε καναδυό μέρες!

Μόλις γύρισα από το σινεμά. Ωραία ήταν την ευχαριστήθηκα περισσότερο από την πρώτη. Ειδικά η δεύτερη ώρα που άρχισαν να μαζεύονται όλοι μαζί δεν ήθελα να τελειώσει, speaking of which… σαν πολύ γρήγορα δεν έληξε το θέμα από την στιγμή που βρέθηκαν στα αεροδρόμιο ή έτσι μου φάνηκε; :-s Anyway τον Βαν Νταμ θα ήθελα μόνο να έβλεπα λιγάκι παραπάνω [SPOILER](να έδερνε και κανέναν, γιατί τελικά μόνο ξύλο έφαγε)[/SPOILER] και φυσικά λίγο ακόμα Chuck [SPOILER](απογοήτευση το γεγονός πως δεν έδωσε στριφογυριστή κλοτσιά)[/SPOILER] αλλά τον δεύτερο νομίζω δεν θα τον χορταίναμε έτσι και αλλιώς :stuck_out_tongue:

Πάντως ομολογώ πως μου έλειψαν όλοι αυτοί από το σινεμά μου, δεν το περίμενα αλλά βλέποντας τον Άρνι να τσαλακώνει ότι βρισκόταν μπροστά του με το γνωστό του ύφος κατάλαβα πόσο μου έλειψαν οι γνωστές του περιπέτειες. Με βλέπω από αύριο να ξεκινάω κανέναν μαραθώνιο με παλιές ταινίες τόσο του Αρνι όσο και των υπολοίπων.

:’):’):’)

Πόσο πιο γαμάτη να είναι μια ταινία?:cry:
Ήταν όλοι υπέροχοι. Κορυφαίες ατάκες από Άρνι-Γουίλις. Πολλά πτώματα. Επικό έπος και η καλύτερη ταινία του 21ου αιώνα με ευκολία!

Ειναι εκει ψηλα ηδη, βαθια μεσα στις καρδιες μας…επισης ‘‘κυκλοφορησε’’ ε, τοχω δει ηδη μια φορα ακομα:D

Το είδα ξανά πριν κάτι ώρες. Πόσο κλάμα γμτ.

Den to exw dei akoma.nai nai kserw den exei nohma h mikrh zwoula mou…lupin na eisai eugenikos parakalw

sorry gia greeklish sta ekswtwrika blepeis…