The "Fuck You 2009" football fest. 29/12. For death and glory

Ουουουουου!κάτω ο Alucard! :p:p

ντάξει μην ξενερώνεις…αν και εγώ δεν ήμουν χθες προφανώς το τόπι χάλασε αλλά συμβαίνουν και αυτά τι να κάνουμε…δηλώστε συμμετοχές και βλέπουμε πως θα βγουν οι ομάδες…

dude φτιάξε και μία δεύτερη λίστα να αρχίσουν να δηλώνουν γυναίκες

για αρχή αυτές

Ναι μωρε αλλα εσυ ειχες ενημερωσει. Εμενα νου εκατσε στο δρομο η μαλακια και τα κρεμασα τα παιδια. :frowning:

Θα σας μοιραζω μπουκαλακια με νερο στον αγωνα που ερχεται και θα κανω cheerleading.
Αμα με δειτε με την παλια στολη μου Jessica Rabbit θα χασετε το φως σας :oops::lol:

ναι να τις βαλουμε και στο τερμα να δειτε τι ωραια θα τους καρφωνουμε τα γκολ:p

Eγω βγαινω οριστικα απο τη λιστα. Σακατεψα χθες το ποδι μου σε καποια φαση και τωρα εχει πρηστει ο αστραγαλος και δεν μπορω να πατησω οποτε δεν με βλεπω…:frowning: Ασε που παλι θα δουλευω μεχρι τις 7 οποτε θα μαι κομματια.

Αρα, συνεχιζετε καπως ετσι:

Τρίτη, 29/12, 20:00-21:30, Diego - 8x8

dude
Leviathan
karvou
mr_erxomaigialigesmereskaiolobalapaizw
Mann O)))
trampkiller
Μule
shaman
ks9
ChrisP
thats why.
tylerdurden
tzamrock
φίλος dude no1
original1924

GRACCHUS BABEUF (?)
samis (?)
haliseco (?)

περαστικά ρε

Μίνιμουμ 18 άτομα χρειάζονται. Στατιστικά 1-2 κάτι θα τους συμβεί τελευταία στιγμή. Αν μείνει ένας παραπάνω, τότε ή παίζει η μία ομάδα με αλλαγή, ή αν η μία από τις 2 ομάδες αποδειχτεί πολύ ανώτερη, τότε η άλλη ομάδα παίζει με έναν παραπάνω. Μη το σκέφτεστε καν. Αν δηλώσουμε ακριβώς 16 άτομα τότε κάποιος δε θα εμφανιστεί και θα ψάχνουμε τότε παίκτη για να συμπληρώσουμε ή πνεύμονα για μεταμόσχευση εμείς οι σαπιοκοιλιάδες.

εγω 29 δεν μπορω δυστυχως. καλη χρονια σε ολους.

μλκια :frowning:

Επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, εμείς θα είμαστε οι ίδιοι με tyler και 87 αντί keeper και φίλου keeper.

δίκαιο enough. ο φίλος keeper έπαιζε πολύ ωραία μπάλα

Πάντως καλό είναι να έχουμε και μια αλλαγή γιατί αν ξανακάνω λόμπα και πάει πάλι δοκάρι θα αποχωρήσω οριστικά από την ενεργό δράση εις ένδειξιν διαμαρτυρίας.

γύρισα και είδα αντίδραση αφού βρήκε δοκάρι :lol:

και ο οριτζιναλ επαιξε πολυ καλο τοπι.

βέβαια η αλήθεια είναι πως χωρίς ελαφρώς αξιοπρεπή παρουσία κάτω απ τα δοκάρια, χάνεται η μαγεία. φάγαμε κάτι φάβες χτες…

fixed:p

καλά σε αυτά τα τέρματα είναι η χαρά του επιθετικού

εσείς μια χαρά γκολάρες φάγατε πάντως :expressionless:

ου ρε κουρέλες, σε άδειο τέρμα σκοράρατε :lol:

ChrisP πως πάει?αναρρώνεις?

Θα είμαι πιο έτοιμος από ποτέ!

Bump για να μην ξεχνιόμαστε, αφού χάρη στο σπαμάρισμα του παπαρδέλα έχει πάει στην 2η σελίδα του off topic. :roll:

Ο παπαρδέλας να προσέχει. Γιορτές τώρα και βαριέται που δεν έχει σχολείο, αλλά το 90% του φόρουμ κανείς δε το νίκησε…

Ον τόπικ: Εγώ στις 9 θα ήθελα να φύγω, οπότε αν μαζευτούμε ένας παραπάνω για να μη χρειαστεί να κάτσω μέχρι τις 9:30 (εξάλλου θα έχω πεθάνει μέχρι τις 9) θα μου καθόταν κουτί…:oops: