ντάξει μην ξενερώνεις…αν και εγώ δεν ήμουν χθες προφανώς το τόπι χάλασε αλλά συμβαίνουν και αυτά τι να κάνουμε…δηλώστε συμμετοχές και βλέπουμε πως θα βγουν οι ομάδες…
dude φτιάξε και μία δεύτερη λίστα να αρχίσουν να δηλώνουν γυναίκες
Ναι μωρε αλλα εσυ ειχες ενημερωσει. Εμενα νου εκατσε στο δρομο η μαλακια και τα κρεμασα τα παιδια.
Θα σας μοιραζω μπουκαλακια με νερο στον αγωνα που ερχεται και θα κανω cheerleading.
Αμα με δειτε με την παλια στολη μου Jessica Rabbit θα χασετε το φως σας :oops::lol:
Eγω βγαινω οριστικα απο τη λιστα. Σακατεψα χθες το ποδι μου σε καποια φαση και τωρα εχει πρηστει ο αστραγαλος και δεν μπορω να πατησω οποτε δεν με βλεπω… Ασε που παλι θα δουλευω μεχρι τις 7 οποτε θα μαι κομματια.
Μίνιμουμ 18 άτομα χρειάζονται. Στατιστικά 1-2 κάτι θα τους συμβεί τελευταία στιγμή. Αν μείνει ένας παραπάνω, τότε ή παίζει η μία ομάδα με αλλαγή, ή αν η μία από τις 2 ομάδες αποδειχτεί πολύ ανώτερη, τότε η άλλη ομάδα παίζει με έναν παραπάνω. Μη το σκέφτεστε καν. Αν δηλώσουμε ακριβώς 16 άτομα τότε κάποιος δε θα εμφανιστεί και θα ψάχνουμε τότε παίκτη για να συμπληρώσουμε ή πνεύμονα για μεταμόσχευση εμείς οι σαπιοκοιλιάδες.
Πάντως καλό είναι να έχουμε και μια αλλαγή γιατί αν ξανακάνω λόμπα και πάει πάλι δοκάρι θα αποχωρήσω οριστικά από την ενεργό δράση εις ένδειξιν διαμαρτυρίας.
Ο παπαρδέλας να προσέχει. Γιορτές τώρα και βαριέται που δεν έχει σχολείο, αλλά το 90% του φόρουμ κανείς δε το νίκησε…
Ον τόπικ: Εγώ στις 9 θα ήθελα να φύγω, οπότε αν μαζευτούμε ένας παραπάνω για να μη χρειαστεί να κάτσω μέχρι τις 9:30 (εξάλλου θα έχω πεθάνει μέχρι τις 9) θα μου καθόταν κουτί…:oops: