The "Fuck You 2009" football fest. 29/12. For death and glory

Και βροχή τα γκολ, ε! :lol:

σφιχτό το ματς σήμερα
3-2 στο χρυσό γκόλ
σοντομάνιακ έχασες που δεν ήρθες

Φτάνοντας σπίτι διαπίστωσα πως ξέχασα στον πάγκο τη φανέλα μου. Μίλησα με το γήπεδο και μου είπαν πως την πήρε κάποιος από εμάς. Ελπίζω να την μάζεψε πράγματι κάποιος από εμάς, ας μου το πεί όποιος είναι να ησυχάσω πως δεν χάθηκε.

καποα στιγμη θα παιξουμε ρε τραμπακουλ
δεν χωραει ανφιβολια:!:8)

Ανφίρροπο το ματς :stuck_out_tongue:

οντος ισοδυναμες ομαδες αν και βασικα νομιζω οτι ειμασταν καλυτεροι σαν μοναδες αλλα οι αντιπαλοι ηταν πιο ομαδα και τελικα αυτο μετραει…
καλο σας βραδυ…

σας πατήσαμε κάτω. σας πήραμε τα σώβρακα κ τις φανέλες, έχω πειστήρια στα χέρια μου.

3-2 τεράστια νίκη…Με το που βάλαμε το γκολ το διαλύσανε οι αντίπαλοι…ήταν η χαριστική βολή! 8) :stuck_out_tongue:

έχω να πω τα εξής…ΜΑΝΟwar…όταν παίζεις δίπλα στον Τραμπάκουλα είναι σχολείο…και ο Μάνος εξελίσεται σε μεγάλη μονάδα…Μαζί κρατήσανε στα χαρακώματα!

επίσης μια παρατήρηση…απο τα 16 άτομα που μαζευτήκαμε απο rocking μαλλιάδες ήταν μόνο ο dude και ο Leto που ήταν φίλος του μάνου και άσχετος με το φόρουμ…

ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΤΣΑΛ ΚΥΡΙΟΙ ???

:lol:

να καταστήσω σαφές βέβαια ότι το ματς έληξε 2-2, ασχέτως αν στα ΧΑΡΤΙΑ το πήραν 3-2 οι ύπουλοι κ καταχθόνιοι αντίπαλοι με τη βοήθεια της γνωστής παράγκας.

btw, όπου να ναι κουρεύομαι :stuck_out_tongue:

και τέλος, έχω μια καρεμπέ γνωστού ιδιοκτήτη, μια μαύρη νάηκ κ μια θερμαντική που αναζητούν ένα σπιτικό.

Nα’σαι καλά! :slight_smile: 8) Η θερμαντική πάντως δεν είναι δική μου…

Απαιτείται άμεση επάνοδος Red Rum, Freedom, ks 9 για να αποκατασταθεί λίγο αυτή η “Αργεντινή '78” εικόνα στις μάχες των τιτάνων.

σε καποιο απ τα επομενα θα 'μαι μέσα 8)

Εντάξει έχει καταντήσει κουραστικό. Να ξεκινάνε με ένα προβάδισμα ή κάτι ξερω γω, μη νικάμε συνέχεια εμείς!

Παράγκα τη λέμε τώρα τη γκολάρα μου? 8)

το ότι περιμένατε να σκοράρετε για να το λήξουμε είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΟΥΑΗΣ.

Χα.
Εγώ δεν περίμενα τίποτα, αν συνεχίζαμε θα σας έβαζα κι άλλο. 8)

μην απαντάς στον προβοκάτορα :stuck_out_tongue:

Απαντάω μόνο στο γήπεδο.

Έτσι, έτσι, η απάντηση στο επόμενο ματς (μακάρι να μαζευτούμε πάλι αρκετοί για μεγάλο :roll:)

Πλάκα πλάκα dude με το σορτσάκι μου και την μπλούζα του mule κατεβαίνεις άνετα στο Ρέντη για μια προπόνηση - δοκιμή απο τον Ζίκο…

Πάντως η πεντάδα tyler, chrisp, trampakoulas, manos, mule που έχουμε πάει μαζι τις 2 τελευταίες φορές που έχω έρθει σας παίρνει και τα σώβρακα κάθε φορά…θα κάνουμε και κλειστό τριετές σε original & scocco και θα κάνετε γύρω στην τριετία να μας πάρετ παιχνίδι…8)