όποιος ΔΕΝ μπορέσει για κάποιον λόγο να ρθει (π.χ. είναι στην αντίπαλη ομάδα και τον έχει πιάσει τρέμουλο από τον φόβο για διασυρμό), να ποστάρει οπωσδήποτε εδώ. μην ακούσω καμια δικαιολογία του στυλ “ε μωρέ, είμασταν παραπάνω ούτως ή άλλως”, θα φάτε μυταρόλα στη μάπα από τα 5 μέτρα. κι επειδή αποκλείεται να σας πετύχω με την πρώτη, θα βάλω τα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας κρατάνε μέχρι να βρω στόχο.
α, όταν λέω να ποστάρετε εδώ, δεν εννοώ να γυρίσω από τη μπάλα και να δω κάνα ποστ με ωρα 7 παρα τέταρτο.
αν έχω ξεχάσει κανέναν, πείτε. αύριο θα πάρω και τον άρη (ελπίζω να το θυμηθώ) για μια επιβεβαίωση.
Παίδες άκυρος εγώ, οπότε Leviathan μπορείς να δηλώσεις. Θα είμαι όμως εδώ σε re-match που το βλέπω να κανονίζεται με πρόταση όποιων διασυρθούν δηλαδή Lupin, Dude & το crew τους…
Παίδες από χθες εγώ είμαι με συνάχια και πονόλαιμο, ας δηλώσει κάποιος άλλος στη θέση μου γιατί δεν ξέρω αν θα είμαι κυριλέ την Κυριακή και βλέπουμε. =/
τώρα σχετικά με τους φίλους η αλήθεια είναι πως είχαν δηλωθεί αρχικά 2 φίλοι αν θυμάμαι σωστά, αλλά τους κάναμε πέρα για χάρη των φορουμιτών. αν και είμαι φίλος σαμις κι εγώ (:p), η αλήθεια είναι πως το σωστό θα ήταν να δοθεί προτεραιότητα σε αυτούς… τέσπα, επειδή είμαστε και 2 μέρες πριν ίσως θα μπλεχτούμε περισσότερο έτσι, οπότε just food for thought.