The Mundialito Nightmare Before Christmas Strikes Back - Revenge of the Conductor

ε ναι, γύρω στη μιαμιση ώρα…

:lol::lol::lol::lol:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

elric, δεν έχεις βάλει οκ. να φανταστώ ότι απλά ΧΑΖΕΥΕΙΣ? επίσης, αγαπητοί συμπαίκται, στο ορίτζιναλ κλωτσιές στο καλάμι και στην καρωτίδα παρακαλώ.

martian OK
HopeRidesAlone OK
conductor ΟΚ
dude ΟΚ
Lupinio OK
stelios OK
Mavri Araxni83
Keeper OK

Samis OK
chrisp ΟΚ
karvousadratana OK
manos87 ΟΚ
Μule
Xemnas OK
Φιλος Xemnas OK
Φίλος karvousadratana OK
original1924 OK

Ερώτηση…Μίλησα με τον Samis και του είπα ότι θα ξέρω κόντα σε εκείνη την ημερομηνία (2-3 μέρες νώρίτερα).

Οι φίλοι φίλων είναι καβάτζες και αν δηλώσουμε ερχόμαστε εμείς ή έχουν προταιρεότητα τα παιδιά αφούδηλώσανε πρώτοι;

προσωπικά θεωρώ ότι οκ, οι φορουμικοί προηγούνται -μιας και είναι και φορουμόμπαλα δλδ η φάση:p -… γιαυτό είπα κάμποσες σελίδες πρίν, να περιμένουμε τυχόν φορουμικούς ακόμα…

τεσπά, και γώ έχω ρίξει άκυρο 1-2 φορές κιόλας σε φίλο λόγω δήλωσης μέλους τελευταία στιγμή και το βρίσκω ακόμα σωστό…

ξα σας που λέμε και στο νησί…

επίσης με tyler απέναντι, όχι ότι δεν τους έχουμε και πάλι:p αλλά θέλουμε μια[U] καλή[/U] αλλαγή…

αν χωραω κι εγω βαλτε με!!!

my words exactly

εννοείται πως οι φορουμικοί έχουν προτεραιότητα. Καλό θα είναι να το ξέρουν οι φίλοι σας (και μου) πως υπάρχει πιθανότητα να είμαστε too much τελικά. Ας μπουν οι φίλοι σε ξεχωριστή λίστα για να ξέρουμε τι έχουμε για καβάτζα.

too much θα είμαστε αν έρθουμε με επικαλαμίδες, κράνη και ρόπαλα. too many, παίζει… :stuck_out_tongue:

γελάω με μερικά από τα τελευταία ποστς :lol:

tyler & original στο ίδιο team είναι ψιλοτσιτ.

είμαστε 16+3 μέχρι τώρα, οπότε προς το τέλος της άλλης βδομάδας να αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο.

Αν υπαρχει χωρος βαλτε κι εμενα(αν τελικα χρειαζεστε κι αλλαγες).Ηθελα εδω και καιρο να ερθω σε μια φορουμιτικη τιτανομαχια και η μερα βολευει τρελα :stuck_out_tongue:

martian OK
HopeRidesAlone OK
conductor ΟΚ
dude ΟΚ
Lupinio OK
stelios OK
Mavri Araxni83 WILL BE THERE
Keeper OK

Samis OK
chrisp ΟΚ
karvousadratana OK
manos87 ΟΚ
Μule
Xemnas OK
Φιλος Xemnas OK
Φίλος karvousadratana OK
original1924 OK

καντε νεα λιστα γιατι δηλωσαμε κι αλλοι ακομα

martian OK
HopeRidesAlone OK
conductor ΟΚ
dude ΟΚ
Lupinio OK
stelios OK
Keeper OK

Mech-cannibal OK

Samis OK
chrisp ΟΚ
karvousadratana OK
manos87 ΟΚ
Μule
Xemnas OK
original1924 OK
machine head OK

mech διαιτητής:p

άλλος ένας φορουμικός αλλιώς επαναφέρουμε φίλο Xemnas που είχε δηλώσει πρώτος από εξωφορουμικούς

βαλε και tyler με ερωτηματικο. μην ντρεπεσαι τζουτζουκο μου…:lol::lol:

martian OK
HopeRidesAlone OK
conductor ΟΚ
dude ΟΚ
Lupinio OK
stelios OK
Keeper OK
Mech-cannibal OK

Samis OK
chrisp ΟΚ
karvousadratana OK
manos87 ΟΚ
Μule
Xemnas OK
original1924 OK
machine head OK
Tyler ?

έχεις δίκιο, ξεχάστηκα:p

oπώτε λογικά βγαίνουμε κάπως έτσι…

θα τους κάνουμε όχι και τόσο τρυφερό έρωτα…

τα υπόλοιπα εντός αγωνιστικού χώρου…

Ή και εκτός.