Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

σημερα ειναι η μεγαλυτερη μερα του χρονου[SPOILER] αλλα θα μου πειτε στα αρχιδια σας:)[/SPOILER]

γιατί να το πούμε αυτό?

εντωμεταξύ σήμερα σαν τον διάολο κοιμάμαι όλη μέρα…#-o

ειδα αυτο το πρωι, και γελαω απο τοτε.

βεβαια χρησιμοποιω το γελαω αρκετα ειρωνικα

εσπασα τον λαιμο μου.ευχαριστω

τιποτα φιλε, οτι μπορω κανω

they will rise, and they will shine.
ΦΙΛΙΑ! :*

Κλασσικα ρε… :lol:
Οταν καποιος περναει ενα μαθημα λεει ''ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ με ‘βαθμος>=5’, ενω οταν κοβεται σε ενα μαθημα λεει ‘’ ΜΕ ΕΚΟΨΕ (ο καθηγητης) με ‘βαθμος<=4’.
ΓΕΛΟΙΟΙ !! [-X Παραδεχτειτε το ρε, οτι κοπηκατε γιατι αυτο αξιζατε να παρετε… :stuck_out_tongue:

αγαπαω την εξεταστικη γτ μ θυμιζει ποσο γαματη ειναι η σχολη μ. απλα παρακολουθω ολα τα μαθηματα και ως δια μαγειας δεν χρειαζεται να διαβασω καν για να τα περασω :slight_smile: αγαπαω την πανευκολη λογιστικη στο τει θεσσαλονικης και τον εαυτο μ π περασε 9ος και σας γραφω τωρα απο το laptop π πηρα με επιδοτηση. τωρα και καλα διαβαζω γτ δινω αυριο και ειμαι σιγουρος οτι θα περασω γτ εχω δικες μ σημειωσεις. :slight_smile: καλη εξεταστικη σε ολους :slight_smile:

Τώρα γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις? :stuck_out_tongue:

This message is hidden because AnimeCrazy is in your ignore list. :):!:

Ε ? :-s Δεν ειδα καν το ποστ σου, μολις διαβασα αυτο του fake το κουοταρα αμεσως. :wink:

Mακάρι να ήμουν σε σχολή που αν παρακολουθούσες έγραφες σε όλα για πλάκα.

Ας πιστέψω ότι δεν είναι ένα ακόμα πανούργο μεταλλικό σχέδιό σου για να με θέσεις στο περιθώριο του φόρουμ… ;p

Οι ΤΡΟΥΜΕΤΑΛΛΟΙ δεν φοβουνται ποτε να πουν τη γνωμη τους, οποια κι αν ειναι αυτη, μη τυχον και προσβληθουν καποιοι. 8)
Δηλαδη αν ηθελα να την πω σε καποιον συγκεκριμενα, απλα θα κουοταρα το δικο του κειμενο. :slight_smile: :stuck_out_tongue:

This message is hidden because AnimeCrazy is in your ignore list. :slight_smile:

<3 ε χορορ? <3 <3 <3 <3

α επισης η ζεστη δεν με ενοχλει καθολου. και σιχαινομαι τα κλιματιστικα :slight_smile:

• ποσο ας το αποφασισετε εσεις…

'Η εστω, αν οχι απλα να παρακολουθουσες, τουλαχιστον αν διαβαζες καλα να ηξερες πως σιγουρα θα το περασεις…

Α ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΡΕ !

ουπς. ας το ξεχασουμε αυτο το κομεντ

Ισχύει.

Εγώ την γκαντεμιά μου μέσα ούτε να παρακολουθήσω μπορώ…

[SPOILER]για αυτό δεν έχω δώσει τα 3/4 των μαθημάτων…:oops:

[SPOILER]αυτομουτζώνομαι

[SPOILER]:? :!:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

μετά απο αυτά που λέτε εδώ μέσα και στο thread της εξεταστικής σκέφτομαι να μη κάνω μηχανογραφικό :stuck_out_tongue:

Οταν εχω εξεταστικη θελω να καθαρισω ολο το σπιτι, να μαγειρεψω μουσακα, να βαψω το δωματιο, να αλλαξω θεση στα επιπλα, να δω ολες τις ταινιες του Αγγελοπουλου, να μαθω το συστημα Braille, να γραφτω στους ατενιστας, να φτιαξω πηλινα κουπακια, να ξεκινησω τζοκιν και γενικα οτιδηποτε αλλο εκτος απο το διαβασμα.

Εγώ όταν διαβάζω -όοοοταν- τις περισσότερες ώρες της ημέρας τρώω και πάω πέρα-δώθε στο δωμάτιο…επίσης, μπορεί να κάθομαι να ‘‘διαβάζω’’ μισή ώρα και μία να χαζεύω το κενό…

που να σφίξουν και τα πράγματα (να τα δίνω 10, 10) εεεε

φακλάνα θα γίνω!