Bασικα δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να εισαι φιλος με καποιους πολυ καιρο.Εκτος απο την “αδελφοτητα” που αναπτυσσεται εγω με καποιους απο τους κολλητους μου που ειμαστε 6 χρονια συμμαθητες “επικοινωνουμε χωρις καν να μιλαμε”.Υπαρχουν φασεις που σκεφτομαστε ακριβως τα ιδια πραγματα.Αλλα ακριβως τα ιδια πραγματα.Μπορει οταν τελειωσουμε το σχολειο να χαθουμε αλλα οσα περνας δεν ξεχνιουνται.Απαραιτητοι οι καλοι φιλοι!
ναι κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα.Απλά νιώθω ότι σαν άτομα δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα άλλο με την έννοια ότι είμαστε απόλυτα διαφορετικοί και δεν έχουμε και πολλά να πούμε
Γρακχος και Ρεντ Ραμ νομιζω ειναι το ιδιο ατομο, στανταρ δλδ, Prestige φαση, ηθελα να το γραψω στο τοπικ του ροκγουεηβ αλλα το γραφω εδω.
Mολις ανακαλυψα οτι ο Tim Curry επαιζε τον δαιμονα στο legend, και το IT στο IT…
Nιωθω σα να ανακαλυψα τη φωτια μολις τωρα…
Δεν θα με χαλαγε να εβλεπα τωρα το “Αυτο” να περναγε και η ωρα!!
Πρεπει να βαριεσαι παρα πολυ.
Εχω προσπαθησει 2 φορες να το δω και εχω κοιμηθει και τις 2
Νυχτα στη δουλεια … ναι βαριεμαι παρα πολυ.
Αφου δεν κοιμαμαι θα προτιμουσα να επαιζα Master League Online στο Pro 11 !!!
Χα χα χα!!!
μπανακι καπου στην Πρεβεζα σημερα!
ειναι και τελευταια μερα Γιαννενα…εχω και να καθαρισω το σπιτι…
[SPOILER][SIZE=“1”]εχω να πλυνω 2 κατσαρολες με μια δοση μουχλας…:?[/SIZE][/SPOILER]
[SIZE=“5”]ΤΕΛΟΣ![/SIZE] [SIZE=“4”]πουλο κωλοεξεταστικη![/SIZE]:hippy:
τρου στορι
Σκατά στα μούτρα του καθικιού που είχε τη φαεινή ιδέα για την “έκτακτη εισφορά”!!!
[SIZE=“7”]ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ/ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.[/SIZE]
Δεν ειναι απλα ‘‘μαλακες’’.
Οποιος [U]τουλαχιστον[/U] απο το 2005 περιπου μεχρι σημερα, συνεχιζει να στηριζει πασοκ ή νδ, ειναι ειτε λαμογιο/βολεμενος απο υπουργους/παρτακιας που κανει μπιζνες με τους πολιτικους εις βαρος συνανθρωπων του, ειτε λοβοτομημενος/καθυστερημενος που η πλυση εγκεφαλου που του εχει συμβει τον κανει να μην μπορει να ανοιξει τα ματια του και να δει περα απο τη γυαλα στην οποια ζει.
Δεν υπαρχουν ναι μεν αλλα. Ξεκαθαρα πραγματα.
Ας ξεκαθαρισει ο καθενας σε ποια κατηγορια θα επιλεξει να ανηκει, για να ξερουμε και εμεις οι απεξω πως θα τον αντιμετωπιζουμε.
Και εντάξει δικαιολογώ εν μέρει όσους τους ψήφιζαν παλιότερα (αν και πάλι, δεν υπάρχει σοβαρή δικαιολογία), αλλά τώρα;;;;;;;;;
Η ΝΔ μεσα σε 5 χρονια κατεστρεψε τη χωρα.
Ορμηξαν τοσο λυσσαλεα στο δημοσιο χρημα που ηταν η αηδια του καπιταλισμου προσωποποιημενη.
Το ΠΑΣΟΚ ηρθε για να φαει και αυτο την τελευταια μεριδα, καταλυοντας και τυπικα πλεον καθε εννοια δημοκρατιας και ανθρωπινων δικαιωματων.
ΠΟΣΟ δυσκολο ειναι να το αντιληφθει αυτο ο καθε ελληνας, πριν ριξει τον φακελο στην καλπη γαμωτο ???!!!
πρωτο 8ωρο που βαραω δουλειά,θα μπορουσα να το συνηθισω…
τι βαρας στην δουλεια;
τι εννοεις τι βαραω?
καλά δεν είναι μόνο τα τελευταία 7 χρόνια(Ν.Δ,τωρινό ΠΑΣΟΚ).Η κατρακύλα είχε ξεκινήσει πολύ πριν