Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Eκει θελω να ζησω…Σε εναν ουρανοξυστη!!

Μαθηματικα κατευθηνσης 3ης Λυκειου.Αυτο θα πει σουρεαλισμος!

Και που να δεις και παρακάτω.

Θέλω κάποιες πληροφορίες για ΦΠΨ
σπούδαζει κανείς σε αυτή τη σχολή;

Αρκετοί γνωστοί μου! Τι θέλεις να μάθεις??

PS. Λέσχη δεν κατάφερα τελικά να περάσω, αν δεν καταφέρεις τίποτα μέχρι δευτέρα, I still own you :wink:

Ελα ρε Κουπερ επιχειρηματια:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/alice-cooper.html

γυρισα Λαρισα και ολη η παρεα μου λειπει και θα λειπει για τουλαχιστον 10 μερες…:frowning:

Ωραιος καιρος!!!Τελος ιουνιου και ετοιμαζετε να ριξει καρεκλοποδαρα σε λιγο :frowning:

χαχαχα αυτό το καλοκαίρι έχει αποτύχει εντελώς!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kX_i4AZgbFo

fixed.

Εμένα πάντως μ’αρέσει ο σημερινός καιρός. Η θερμοκρασία είναι επιτέλους υποφερτή, και λίγη μουντάδα δε χάλασε ποτέ κανέναν.

Είμαι με το χόρορ, και λίγη λιγότερη ή πολύ λιγότερη ζέστη δε θα χάλαγε. Να μην κολλάγαμε ρε μπρο.

Πάντως, δεν είναι απλά άστατος καιρός, είναι γενικά το κλίμα της ελλάδας που αλλάζει. Από εύκρατο γίνεται τροπικό, που θα πει πιο πολλή ζέστη και υγρασία…let it rain, let it rain, let it raaaaaaaain :hippy:

Ναι ρε γαμωτο…λιγη βροχη!!!Δεν ξερω τι λετε αλλα εδω την ιδια κωλοζεστη με τις τελευταιες μερες εχει.Αυτη την ανυποφορη γαμημενη ζεστη που ειναι καλη μονο οταν εισαι στην παραλια.

Ωωω…σκέψου όμως βροχή+ζέστη+παραλία…
Ψυχεδέλεια 8)

Εμενα αυτο μου θυμιζει την προηγουμενη Κυριακη :lol:

:respect: στις Κυριακές σου

Λογικα θα χει ξαναποσταριστει:

Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πισήναπιμετο του Κμτρπιαίζ, δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοιπεμετενα τα γταμάμρα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη…
Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και μροπετίε να δαβαιάεστε τις λιεξές χρωίς πλβημόρα.Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά τη λξέη σαν σνύλοο… :wink:

:slight_smile:

Άνοιξε πάλι το underground στον Βόλο και θα το τιμήσουμε σήμερα!!!

[U][B]Μπουρούση Κατούρα να πιούμε την Μαστούρα[/B][/U]

Τελικά τι θα γίνει με τα κινητά στον Γουώτερς, θα πάρουμε ή όχι?

θα παρουμε! θα παρουμε! :stuck_out_tongue: