Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

τη κανω για Bολο κοριτσια…υγεια να χουμε και οι μπατσοι μακρια μας.
love out._

Καλά να περάσεις παπ! Φουλ αλητεία!!!

σάμπως είχες και ποτέ γκόμενα για να το νοιώσεις;

και γω την κάνω για σπέτσες. άντε καλά να περάσουμε στις διακοπούλες μας.

Είχα ξεχάσει πόσο βαρετό είναι το KTEΛ θεσσαλονίκη αθήνα… Ειδικά αν είσαι 1.94… Εχω φτασει κ.βούρλα… Ξέρει κανένας πόση ώρα θέλω ακόμα για να φτάσω?

Ραντικαλ, θα σου έλεγα πόση ώρα θες για να φτάσεις αλλά θα χρειαστώ και κιλά εκτός απ’ το ύψος σου για να το υπολογίσω. Δεν πάει σαν τη βαρεμάρα.

Στα δικά μου νέα τώρα, είίναι ωραίο να είσαι 1-2 βδομάδες στην Ευελπίδων με τα εσώκλειστα. Είσαι κατά κάποιον τρόπο στη φωλιά τους, στο εκκολαπτήριό τους, εδώ που ξεκινάει το όλο πράγμα. Η όλη μαλάκυνση τους. Ε κάπχοιο μικροπροβληματάκι θα υπήρχε από πριν, δε λέω, αλλά από εδώ ξεκινάει η τρανή ηλιθιότητα. Το αισθάνεσαι από το εμβατήριο που έχουν για κουδούνι κάθε 40 λεπτά.

Έκανα και παρουσιάστε σε ένα στρατηγάκο που πέτυχα, όμορφχιές.

Επίσης είμαι δίπλα στο yabanaki. Και στο waffle house. Και στα βλάχικα. χα. Αλλά κυρίως, στο waffle house.

τιποτα

Αντίο, μη μας ξεχνάς:(

papardelas: φεύγω κι΄αφήνω πίσω μου συντρίμια!!!

:lol:

[COLOR=“White”]Όντως. =([/COLOR]

Σήμερα έκανα το πιο τέλειο μπάνιο…Θαλασσα λάδι και πεντακάθαρη, ζέστη όσο έπρεπε, και τσίπουρο μετά.
Αυτά είναι.

Εισαι στα μερη μου :lol:

σε ζηλευω οσο δεν φανταζεσαι…

γενικα σημερα εχει πεσει απιστευτη βαρεμαρα…λειπουν και οι περισσοτεροι απο την παρεα και οσοι ειναι εδω διαβαζουν για εξεταστικη… καλοκαιρι με ζεστη και εγω σαπιζω μπροστα στο πισι…:frowning:

Εγω παλι παω για μπανακι τουλαχιστον 5 φορες την εβδομαδα πλεον :smiley:

Λοιπόν,ξύπνησα εν ευθυμία, ήταν πολύ όμορφα, ήμουν πολύ χαρούμενη,
περπάτησα πανόρμου, ήταν πολύ ωραία, άκουγα το blood mountain και περπατούσα χορεύοντας λιγάκι,
βρήκα το αυτοκίνητο, οδήγησα πολύ όμορφα, ήμουν χαρούμενη,
άκουγα lattitudes, το agony (το 3ο κομμάτι κόβει κώλους, και μεθυσμένη το κατάλαβα΄, δις)
έφτασα στη δουλεία, ήμουν μία κοινωνική πεταλουδίτσα, χαρωπή και χαμογελαστή, τους χαιρέτησα όλους, έκανα και πνευματώδη σχολιάκια

Και είναι κανα μισάωρο τώρα που έχω ξεμεθύσει
The weight of the world is on my shoulders
somebody shoot me ας πούμε

μολις πριν λιγο ειδα το πιο ακυρι βυζι ever…

sounds interesting

Βασικα ελειπε το βυζι. Στη θεση του υπηρχε μια τεραστια ρωγα. Ακυρο και το ντυσιμο…τερμα κολλητο μπλουζακι.

η ρώγα καφέ ή ροζ?

σκουρο μπλουζακι… κρατουσε τα προσχηματα η κοπελα. :lol::lol::lol:

μαλακία, ξενέρωσα τώρα.