αλλαξε το google αλλα δεν μπορω να προσδιορισω πως ακριβως… :-k
μίκρυνε το ‘‘GOOGLE’’ ? :-k
στα αποτελεσματα της αναζητησης
ooh yeeeahhh… oooh yeeaaahh…
Rise and shine!
Tι άλμπουμ ρε.
Η Βάρκιζα εχει καλή παραλία ?
Kαλη απο ποια αποψη?
Ειναι το Yabanaki και διπλα ακριβως ειναι μια αλλη η οποια ειναι ελευθερη.Ουσιαστικα ειναι η ιδια παραλια.
Αν λες απο αποψη καθαριοτητας γενικα οι παραλιες της Αττικης δεν.Μαζευετε πολυς κοσμος κι οπου μαζευεται πολυς κοσμος…Επισης εξαρταται και προς ποια μερια φυσαει.Αλλα γενικα ενταξι μια χαρα παραλια ειναι,μην φανταστεις τιποτα συγκλονιστικο,αλλα ειδικα σημερα θα εχει πολυ κοσμο γιατι ειναι Σαββατο.
πφφφφ,θα πάω σημερα και δευτερα με παρέα.Ψάχνουμε κόσμο για αρχή αλλα μετά λίγο στην ακρη για ενα ωραίο μπάνιο με μ@λακίες,αν λες εχει “κενή” παραλία πιο δίπλα καλή φαση
Kενη απο την αποψη οτι δεν πληρωνεις.Γιατι απο κοσμο γινεται χαμος :lol:
great.Καλα θα δώ τι λεει…πάντως εγώ γουστάρω πολύ Κοκκινο λιμανάκι στο Μάτι.Πολύ καλή παραλία για Αττική
Δεν εχω παει.Γενικα οπου πας με παρεα καλα θα περασεις.Αλλα οταν πηγαινεις καπου και ειναι πολυ βρωμικα τρως μια ξενερα οσο να ναι.
O Μεσσίας ξαναχτυπά!
πραγματικα ΒΑΡΙΕΜΑΙ!
το μονο καλο ειναι οτι σημερα θα ερθουν κατι θεοι μου για φαγητο και θα πεσει γερη μασα!!8)
εγω παω τωρα για μια φραπεδουμπα.γεια σας:)
Και εγω σε λιγο για εξω ειμαι.Θα παω με κατι φιλαρακια για μασα.Μιλαμε θα γινει μαχη :lightsabre:
Eγώ σε λίγο θα πάω μέχρι την…κουζίνα να φάω (πάλι)…!!
λετε για φαι και δεν εχω φαει τιποτα ως τωρα και πειναω
περιμενω τη κοπελα να ετοιμαστει να βγουμε.
αντε γρηγορα!!!
πειτε μου 3 τραγουδια που εγιναν επιτυχια στην ελλαδα χρονια αφοτου κυκλοφορησαν
πχ
rock and roll queen
seven nation army
time is running out
Ten Years After - I’d Love to Change the World
δεν μου ερχεται αλλο…
ωραιος
αλλα 2 θελω:anyone: