Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Μολις γυρισα απο βολτα με το ποδηλατο! ειχα να το κανω κανα 3μηνο! και τωρα παλι σπιτι και σαπιλα…

Αυριο λεω να παω να κανω το πρωτο μου μπανακι :D:D:D

Saaaaaaave tonight and fight the break of dawn
cooooooooooome tomorrow, tomoooorrow I’ll be gone
:dance:

ιτ’ς α κρεηζι γουορλτ γουιρ λιβην ιν

Δεν εξηγείται αλλιώς, έχουν χαλάσει τα αυτιά μου. Είτε βάζω μουσική στα στέρεο η στον υπολογιστή ο ήχος μου ακούγεται σαν από βινύλιο που έχει παιχτεί καμιά 1000 φορές η από πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό που παλεύεις να βρεις την συχνότητα που ακούγεται καλά. :?

εμένα βουϊζουν συχνά πλέον:?

Μπα εμένα δεν είναι βουητό. Όταν βουίζουν είναι διαφορετικά. Χθες άκουγα Trivium μετά λίγο Dio στο στερεο τώρα έβαλα Machine Head στο υπολογιστή όλα μου ακούγονται λες και το ακούω από ραδιόφωνο με μέτρια λήψη. Ακούω αυτόν τον θόρυβο που κάνει το ράδιο όταν ψάχνεις να βρεις καλή συχνότητα. What the fuck δηλαδή; :?

παίζεις καθόλου μουσική; Γιατί έχω ακούσει ότι προβλήματα στα αφτιά προκείπτουν και απο τις πολλές ώρες στο στούντιο,ειδικά χωρίς ακουστικά ή κάποια προφύλαξη.

Τσουκ τίποτα. Κάτι έχει χαλάσει, η είναι όλα τα μηχανήματα που έχω σπίτι (όλα αντίκες πλέον) η τα αυτιά μου.

or maybe I’m going insane…

απιστευτη αργοπορια στην τραπεζα! 2μιση ωρες περιμενα! και στο τελος που ηρθε η σειρα μου… μου εδωσε να συμπληρωσω το χαρτι για την καταθεση! στις αλλες τραπεζες που εχει τυχει να παω(τωρα ημουν εθνικη) απλα ελεγα το ποσο και τον αριθμο λογαριασμου! εδω μου ζητησε 2 φορες το ονομα μου και μετα να γραψω εγω τον αριθμο λογαριασμου και το ονομα του κατοχου!![-X

τουλαχιστον μου λυθηκε η απορια γιατι περιμενα 2,5 ωρες για να παει το νουμερο απο το 156 στο 306…

διπλοποστ…

ξερεις κανεις ποσο κανει το φοιτητικο εισιτηριο στο ΚΤΕΛ Λαρισα-Αθηνα??

ποιος βαριέται κι έκανε fake account τον geodude? 8)

:lol::lol::lol:

Θα έχει πάντως πλάκα μετά να εμφανιστεί και κανένας Graveler.

θα του σκασω τον blastoise και την γαμησε το rock-type

Σας ενοχλει που οι ghost ασχολυνται με το σατανισμο και προωθουν μεσα απο τη μουσικη τους (και καλα) τα μηνυματα του σατανα?

προσωπικα,μεαφηνει αδιαφορο. οι στιχοι τους ειναι περιεργοι και διαφορειτκοι αλλα δεν μενδιαφερει για τι πραγμα μιλανε κ το μηνυμα που θελουν να περασουν γιατι σαν μουσικη μου αρεσουν παρα πολυ.

μακάρι odin να είναι πραγματικός :papas:

Edit: fuck,σίγουρο φέικ γμτ :frowning:

Bγήκε ο Χίος στο extra 3, και ήταν έξαλλος, λέει, για τη συμπεριφορά της αστυνομίας και ούρλιαζε, κοφτά, σαν συνταγματάρχης, [B][SIZE=“4”]NO MERCY[/SIZE]. [SIZE=“5”]NO MERCY![/SIZE][/B]
Έχει ψυχούλα κι αυτός ρε, ακούει SLAYER, ΡΕ!

Δίνω λεφτά για να βρω το βίντεο γκαντ ντάμιτ.
Έπρεπε να το βάλω στις ιδεολογικές συζητήσεις αλλά έχετε χάρη…

Χαχαχαχαχα Χιος. :lol: