Εγώ πάλι φεύγω με παρέα για εξοχικό στην αχεμ… εξωτική Σαλαμίνα. Τα λέμε από Δευτέρα. Γεια σας.8)
Να πίνετε πολλά υγρά, να προσέχετε τι βάζουν στο ποτό σας τα βράδια, και να βλέπετε Community ([B]κλικ[/B]).
Εγώ πάλι φεύγω με παρέα για εξοχικό στην αχεμ… εξωτική Σαλαμίνα. Τα λέμε από Δευτέρα. Γεια σας.8)
Να πίνετε πολλά υγρά, να προσέχετε τι βάζουν στο ποτό σας τα βράδια, και να βλέπετε Community ([B]κλικ[/B]).
το τελευταίο καιρό(1-2 μήνες) για κάποιο λόγο με πονάει η μέση μου :?
wtf
Αυριο το πρωι λεω να σηκωθω και να παω κανα λουτρακι για μπανακι
Κοίταξέ το…
ίσως να φταίει και το στρώμα που κοιμάμαι…τι να πώ
Κοίταξε και το στρώμα.
Ίσως. Μπορεί να έκανες και μία απότομη κίνηση (πολλοί έτσι την πατάνε)… Αν επιμείνει πάντως ο πόνος να πας στον γιατρό.
Καλά θα δώ τι θα κάνω
Επειδη την ειχα πατησει και εγω με στρωμα με ποναγε η μεση αλλα οταν σηκωνομουνα απο το κρεβατι μετα απο λιγο ημουνα κομπλε.
εμένα συνήθως στο τέλος της ημέρας με πονά
και όταν σηκώνομαι καμιά φορά
Καταλαβα.Παντως αμα δεις οτι συνεχισει πηγαινε να το κοιταξεις μην το αφησεις
Έτσι είναι ΚΕΝ…
Λοιπόν, δεν ήξερα που να το ποστάρω… Για αυτό θα το ποστάρω εδώ.
http://www.rocksinantisikiatou.gr/
:D:D
This is a test
I think you passed
Μιλαμε ελιωσα στο pro 5 ωρες ασταματητα επαιζα μου βγηκαν τα ματια
Υπάρχουν κάποια Σάββατα που είναι απλά τέλειο να κάθεσαι σπίτι. Ως αργά, μόνος, χωρίς περιορισμό χρόνου ή προγράμματος. Ας είναι όλος ο κόσμος έξω, εσύ είσαι στην σπιταρόνα σου και νιώθεις ελεύθερος και γουστάρεις.
Α!Τώρα το είδα!
Λοιπόν με αφορμή τον πόνο του Militia,να ξέρετε ότι ένα μυστικό της μακροζωίας κρύβεται στο πρωινό ξύπνημα(καλά ίσως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά οκ).
Ποτέ μην σηκώνεστε απότομα καθώς αυτό για την μέση είναι ότι το χειρότερο.Και μπορεί τώρα που είμαστε νέοι,ωραίοι και ευσταλείς να μην το παίρνουμε χαμπάρι αλλά μετά,όταν πάμε 50 και θα μας πέσουν τα μαλλιά,θα το καταλάβουμε από πρώτο χέρι!
Οπότε πάντα λίγες διατάσεις(μην φανταστείτε τίποτα,χουζούρεμα στην ουσία)πριν σηκωθούμε για να ξεκινήσουμε την μέρα!
Αυτό το πράγμα οταν κάθομαι η είμαι ξαπλωμένος πολύ βαριά για πολύ ώρα,μόλις σικώνομε ζαλίζομαι για μια στιγμη σαν να με χτύπησε πέτρα στο κεφάλι… :-k
Αυτό όντως ισχύει, το σήκωμα μετά από αρκετές ώρες ύπνο θέλει σιγά σιγά και όχι απότομα. Πρόσφατα έπαθα τρομερή θλάση ένα πρωί γιατί τεντώθηκα απότομα και του δωσα και κατάλαβε. Μετά πόναγα 3 μέρες.