το πηρα το μπουρδελο το ZERTIFIKAT!
ζητω οι RAMMSTEIN!8)
κερνάς baby oil??
Πω ρε μαγκες μολις γυρισα απο την δουλεια.Μιλαμε εξω ψηνεσε στην κυριολεξια. Νομιζα οτι θα παθω θερμοπληξια μεσα στο αμαξι.Σε λιγο παω να κανω ενα ντουζακι να συνελθω
Ελα μεσα:lol:
Εμένα χθες μου κάηκε ο κώλος στο αμάξι… ανυπόφορη ζέστη…
η ζεστη δεν με νοιαζει πλεον! μενω για τελευταια μερα στο a/c, ακουω Rory για να φτιαξω διαθεση για ταξιδακι αυριο στη Ναξο!! το απογευμα που θα πακεταρω θα βαλω και το Live At River Plate των AC/DC!! :D:D:D
Αστα silent εμενα πηρε φωτια σημερα
και δυστυχώς η απάντηση στην υποθετική ερώτηση είναι: γιατί απλά μπορεί…:dunno:
σιγά. 8)
[SPOILER][/SPOILER]
Αυριο την κανω για 10 μερες Ναξο! τα λεμε αρχες Αυγουστου παιδες! καλα να περνατε!σας χαιρετω με το παρακατω κομματι!
αυριο ποσειδι για 6 μερες…καλα να περνατε ολοι,και οσοι μεινετε στις πολεις καλο κουραγιο.α,και mad season μεχρι να ακουμπησει η γη τον ηλιο
σίγιαδεαρ μπιτς
Ελεγα να ξαναπηγαινα αυτο το σαββατοκυριακο (ημουν τις 6 μερες μετα τη συναυλια πριεστ), που θα εχει και το τουρνουα μπασκετ για να υπερασπιστω τον τιτλο μου :p, αλλα δεν παλευεται σαββατοκυριακο το μερος…:?
Καλα να περασετε, και προσοχη τα σανιδια του μπαρ, υποχωρουν και πεφτουν μεσα οι καγκουρες εν ωρα χορου. :lol3:
βασικά δεν νομίζω να έχει τόσο κόσμο όσο τα υπόλοιπα σ/κ
Καλυτερα για εσας.
30 λεπτα να περιμενεις εξω απο το μαρκετ, απλα για να παρεις μερικες μπυρες. 8O
Αφου ηλπιζα σε ενα τσουναμι, να καθαρισει την παραλια και το μπιτσμπαρ απο την πλεμπα. :lol:
Χαχαχ, ισχύει.
Τέτοιο κόσμο 15αύγουστο πάλι.
αν και μεσοβδόμαδα δεν πολυπαλεύεται, πολύ σαπίλα
ΓΑΜΑΕΙ το πορτοκαλί τσάι που έφκιαξα
ΓΑΜΑΝΕ οι neurosis για πρωινό ξύπνημα
ΓΑΜΑΕΙ που άκουσα το πρώτο ξυπνητήρι
ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ η γιαγιά μου που της άδειασα το βάζο με τα κουλουράκια
Χαχαχαχ όχι ρε συ, οι γιαγιάδες πάντα χαίρονται αν τα εγγόνια τους τρώνε!
Ακυρίλα