ρε σεις…ξερετε που μπορω να βρω ασπρα air jordan?
Αμαν! Με το που γράφτηκε στο φόρουμ κιόλας! 8O
Όχι οτι δεν είναι συγκλονιστική εμπειρία να διαβάζεις όλα τα οφφ τόπικ του φόρουμ δηλαδή. Προσωπικά όχι μόνο περνάω την ώρα μου διαβάζοντας τα απο το πρωί ως το βράδυ, συνέχεια, μα κρατάω και σημειώσεις ακόμα. Καταμετράω ποστ, βλέπω ποιός απάντησε σε ποιόν, κάνω στατιστικές μετρήσεις (για παράδειγμα ποιός είναι ο μέσος όρος της ώρας της ημέρας που κάποιος ποστάρει σε ένα συγκεριμένο τόπικ), συγκρίνω με τα οφφ τόπικ άλλων φόρουμ, και γράφω πτυχιακή εργασία (για τον εαυτό μου μόνο).
Επίσης καταγράφω σε βίντεο τον εαυτό μου ενώ διαβάζει το οφφ τόπικ. Και έπειτα βάζω το βίντεο να παίζει, και το παρακολουθώ, με τις ώρες.
αυτό γιατί το κάνεις?για να δεις πως αντιδράς σε ένα άκυρο τόπικ?
o καθενας με τα βιτσια τ…:-s
Ναι ναι, γαμάτο.
Και να φανταστείς αυτό με το βίντεο το κάνω στον δρόμο, έξω, με το λαπτοπ. Κάθομαι στη μέση του δρόμου, φοράω χιονοπέδιλα, και τραβάω τον εαυτό μου ενώ διαβάζω το οφφ τόπικ. Λέω και σε περαστικούς. Θέλετε να διαβάσετε μαζί μου το oφφ τόπικ, τους ρωτώ. Οι οποίοι φεύγουν γρήγορα. Γιατί άραγε, δε καταλαβαίνω.
Τι εγινε ρε σεις; Γιατι τοση διαφήμιση;
Ακόμα εδώ είμαι…!!!
Από χθες:D:lol::lol::lol::lol:
Εύγε! Πας να σπάσεις κάθε ρεκόρ. Τα συγχαρηρήρια μου. 8)
Αν αρχισει να σου μυριζει κατι περιεργα, σημαίνει οτι εχεις αργησει να πας τουαλετα:D
ή οτι είναι με το λάπτοπ ακόμη και στην τουαλέτα…:p:lol:
o seller τησ Charvel εχει να μου απαντησει σε μηνυματα μου απτην πεμπτη…
μαλλον δε σε γουστάρει πια.
ή θέλει χρόνο να σκεφτει… :roll:
και γω το κανω αυτο…:roll:
δεν με γουσταρει??χαχα…αυτο δεν γινεται…
μεχρι την Παρασκευη λογικα πρεπει να φτασει…αν δεν ερθει ,το αφηνω ακομα μια βδομαδα το θεμα και μετα ντισπουτ και τα λεφτα μ πισω…
koitaksa sta “posts” ki eida “106”. Niotho perierga. exo postarei ego toso?
ελα ντε…αφου γραφεις ακομα με γκρικλις…
καποιος εχει τον κωδικο σου…
Καλα εσυ χεζεις+γαμας μαζι, στο χεσιμο+φορουμ θα κωλωσεις?
Ama tsekareis “location” tha katalaveis ton logo tis greeklishografias.
Τυφλίδα, ε?
Τι κάνεις εκεί, σπουδάζεις, δουλεύεις, ζεις, τι απ’ όλα.
Ωράια η τιφλίδα, ειδικά αν την πετυχαίνει ο ΠΑΟ στα προκριματικά του Τσου Λου:lol: