ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!
Spambot με αρχές και ήθος!
kai mono gia auton ton logo prepei na gineis melos!
Υποβάλλω τα σέβη μου!
ps: ρε ντεκαρντ, βάλθηκες να με ξεφτιλίσεις σήμερα που 'μαι ντεφορμέ :\
σε 3 ώρες πετώ για Κρήτη και υποτίθεται οτι έπρεπε να κοιμάμαι τώρα…!!
ίσως μπαίνω που και που να βλέπω αν γίνεται τίποτα.αλλιώς τα λέμε σε 11 μέρες!!
Καινούριο αγαπαμε εδω και τωρα.
Βρωμαει επιταφ.
[SIZE=“5”]ΑΙΜ ΜΠΑΚ ΜΠΙΤΣΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ![/SIZE] 8)
Κι ενω περναω τις διακοπες μου στη μαγευτικοτατη Μηλο και καθε μερα περναει ομορφα, ειμαι ετοιμη να φωναξω MLR κλπ κλπ, ξαφνικα συνειδητοποιω τα 5 μαθηματα για Σεπτεμβρη. Μπουστη Δια.
Ας ειναι καλα ο προϊσταμενος που μας αφηνει να ξεφυλλιζουμε κανα βιβλιαρακι/ καμια σημειωση στις 6 το πρωι.
Βρεχει μεσα στην καρδια μου,βρεχει μεσ’την φτωχογειτονια μου [SPOILER]ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΜΟΥ!!!(All rights reserved by Asterix)[/SPOILER]
Πειτε αν βρεχει και πουθενα αλλου!Εδω εχουν ανοιξει οι ουρανοι!:thumbup:
Από μικρή έψαχνε την συντροφιά. Δεν βρήκε, δεν της έκατσε, της έκατσε άσχημα; Όλα πάντως δείχνουν πως δεν τα πήγε καλά στον ερωτικό τομέα…Αυτό άλλωστε είναι ολοφάνερο από τις πράξεις της ως ενήλικας. Μακάρι να είχε βρει τον άντρα που έψαχνε από τότε, για να μας αφήσει στην ησυχία μας. Όλα τελικά είναι θέμα ορμονών…
Η κυρία στην παραπάνω φωτογραφία, δεν είναι άλλη από την παντοδύναμη Άγκελα Μέρκελ, τότε που ως 15χρονη παιδούλα έψαχνε συντροφιά μέσω αλληλογραφίας…Κρίμα που δεν είχαμε τότε facebook. Θα είχε λήξει το ζήτημα τώρα…
http://witnessfree.blogspot.com/
[B]edit:[/B]
τωρα ειδα και ενα σχολιο μπορει να ειναι fake τελικα
Sorry guys, but this is a fake… Angela Merkel was born as Angela Kasner before she got married. In 1969 she war 15 Years old and joined the Polytecnical Oberschule in Templin, which is loceted in old EAST Germany. She stayed there until 1973 before she studied in LEIPZIG, also ancient east Germany… But funny idea
ο τσικλπουφ γαμαει τις μανες σας!
Έι, σα να αλλάζει λίγο ο καιρός. Μπαίνει ένα δροσερό αεράκι από την μπαλκονόπορτα.
Επιτέλους!
Πάντα ήθελα ένα τσικλιπαφ για νανουρισμα κι ενα ditto για μαξιλάρι.
Έγω πάλι παιδια που γυρισα Αθήνα από Πάρο που ήμουν όλη την ώρα με τα ζακετάκια μου φαίνεται πιο ζεστή από ποτέ. Και δεν έχω δει ψιχάλα αν και μένω σχετικά βόρεια.
επιτελους να σταματησει αυτη η ζεστη,γιατι δεν αντεχω να ταβλιαζομαι καθε μεσημερι 2 ωρες στον υπνο.ποτε δεν το εκανα[-X
ούτε εγώ…
βασικά τέτοιο που ναι το καλοκαίρι…μισώσει να’ρθει:!:
sorry που θα στο πω, αλλά έχει έρθει είδη:!:
παρατήρησα ότι έγραψα μαλακία, αλλά βαριόμουνα να το διορθώσω…
να μην ξανάρθει…χειμώνας και πάλι χειμώνας:!:
Χαίρομε τόσο πολύ που το σάββατο φεύγω για Πολωνία !!! Απ’ότι μου λένε τα ξαδέρφια μου έχει κατεγήδες και σχετικά κρύο ! γουστάρω
ηρθε και σε ενα μηνα θα παρει ποδι… ουστ!
δυστυχως θα ξαναρθει και θα ξαναφυγει και θα ξαναρθει και παει λεγοντας…
αλλα σκεψου οτι χωρις καλοκαιρι δεν θα μπορουσες να εκτιμησεις τον χειμωνα!
[SPOILER]εκτος αν ερθει το τελος του κοσμου το 2012!
διοτι τοτε θα εχουμε να ζησουμε μονο ενα καλοκαιρι ακομα…
και μετα let eternal winter reign!!! :p[/SPOILER]
ζηλευω απελπισμενα…