τι ερχονται?δεν ενθουσιαζομαι αλλα αν μαζευτει κανεις απο δω μεσα ψηνομαι:!:
:roll:
Πηγα :D:D:D:D
Ναι νομίζω 9/11. Εγώ πάντως θα σκάσω
[B]ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ[/B]
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΑΘΗΝΑ
:-k
100 posts αργότερα… σ’ ευχαριστώ, midnight!
Νομίζω ότι η ανθρωπότητα δεν έχει συνειδητοποιήσει, ούτε και πρόκειται να συνειδητοποιήσει ποτέ το μεγαλείο αυτού του δίσκου.
Αριστούργημα.-
δεν λες τίποτα… :roll::roll:
x
Α παιζει να ξαναπαω αυτες τις μερες
Ωρα για αραλικι στον καναπε για να δουμε την Εθνικη μας με την Λετονια 8)
μαλλον επαθα τροφικη δηλητηριαση…
ήρθε ο καιρός για την αν-επίσημη πλάκα στο fb.Μπορείτε να την κάνετε και εσείς:
1.Βάζεις μια ψεύτικη ημερομηνία γέννησης.
2.Περιμένεις να έρθει αυτή η ημερομηνία
3.Σε γράφουν "χρόνια πολλά,μπλα,μπλα"
4.Λες ευχαριστώ(προαιρετικό,αλλά λίγη ευγένεια δεν βλάπτει)
5.Αλλάζεις ημερομηνία γέννησης,βάζοντας οτι είχες βάλει πριν,αλλά +1 η +2 μέρες.
6.Περιμένεις τις μέρες να περάσουν
7.Βλέπεις πόσοι πήραν πρέφα τι παίζει!
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… είμαι στην δουλειά και δε δουλεύει το ποντίκι…
Έχει αναστενάξει το tab…
:thumbup::thumbup: το εφαρμόζω με φίλο τώρα
περαστικά ρε
εγώ έχω πονόκοιλο απλά εδώ και 7 μέρες
τι γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω
Άυπνη για παραπάνω από 24 ώρες με τη “συντροφιά” των λατινικών και του Πόπλιου Κορνήλιου Νασίκα, δε νοιώθω τίποτα και θα συνεχίσω ΚΑΙ απόψε. Είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι ο άνθρωπος ζει χωρίς τον καφέ!!! Γιε!
…αλλα δε ζει χωρις λατινικα…
στην θεση σου θα εριχνα ενα καλο υπνο και θα συνεχιζα την επομενη, φρεσκος και ξεκουραστος.
και μην το λιωνεις τοσο απο τωρα… οταν ερθει ο καιρος, θα βαρας 5ημερα σερι???
http://www.enimerwsi.com/2011/09/blog-post_4035.html
sorry
και εγώ θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.Το διάβασμα χωρίς ξεκούραση δεν πιάνει!Ξεκουράσου και συνέχισε μετά!
@Βlaine, ναι όταν έρθει ο καιρός ίσως. Τώρα λιώνω μέχρι να μπω στο πρόγραμμα. Μου κανονίζουν μαθήματα και έξτρα διαβάσματα τελευταία στιγμή και η λύση είναι μόνο το ξενύχτι. Gathering στα ακουστικά και λιώσιμο στο γράψιμο.
@Meraklis56, συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο και ακριβώς γι΄αυτό έγραψα ό,τι έγραψα. Είναι απλά μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται λόγω του εθισμού στην καφείνη.
Ανυπομονώ γαμώτο να τελειώσει η χρονιά να πάω να σκυλοβρίσω μια ηλίθια καθηγήτρια την οποία μισούν όλοι όσοι την είχαν! Το ξξξξξ που κάνει λες και διώχνει γάτα μας έχει στοιχειώσει!