Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

όχι, αλλά μόλις άναψα άρχισα να βήχω…

Already dreaming about the next summer there:

Κανείς που να παίζει το guitar pro στα δάχτυλα;;;;; I need help!

Τι ακριβώς θές;

Δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου το πρόγραμμα γιατί συνήθως δουλεύω με Finale και έχω βάλει στο guitar pro π.χ. τσέλο και μου βγάζει κλειδί του σολ -.- όπως και στο μπάσο…

Ναι εννοώ τι θές να κάνεις και δεν ξέρεις πως να το κάνεις;

Αυτό… να εμφανίσω με κάποιο “μαγικό” τρόπο το κλειδί του φα. Δεν είναι λογικό να γράφω μπάσο σε κλειδί του σολ…

Έχω την εντύπωση ότι γίνεται μόνο σε ειδική έκδοση του guitar pro (ή μήπως δε γίνεται καθόλου; :-k). Το ψαχνα κι εγώ πάντως μια εποχή και δε βρήκα άκρη.

Εμένα στο μπάσο πάντως δεν μου βγάζει το κλειδί του σολ :stuck_out_tongue:

Note: έχω το 5. Κάτι μου λέει όμως πως στο τέλος θα γράψω τα μισά στο Finale (το οποίο σαν πρόγραμμα τα σπάει, έχει τρελούς ήχους) και τα άλλα μισά στο guitar pro! -.-

Κατέβασε το 6. Το να σου μη σου βγάζει το κλειδί του σολ στο μπάσο είναι δεδομένο στο guitar pro 6.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!! Και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα -.- οπότε αναγκαστικά φινάλε… φακ

Nαι.Γαμησε τα.
Αν και κατι λεγανε για ταινια.

Απ’ότι κατάλαβα είναι σίγουρο οτι θα βγάλουν ταινία. Ελπίζω να είδες τη σκηνή μετά τα credits στο τελευταίο επεισόδιο.

οχι παλι γαμω,καποιος ετοιμαζεται να bumpαρει το ryche thread

ε το bumpαρε.

έχω την εντύπωση ότι ,αν οχι κάθε κυριακή, τουλάχιστον 2-3 κυριακές τη βδομάδα μας ραντίζουν.

^^

Kυριακη γιορτη και σχόλη ,να ταν η βδομαδα ολη ?

είναι σοβαρή καταγγελία αυτή. το έχω παρακολουθήσει το φαινόμενο και έχω κάνει και στατιστικές έρευνες.

αν μπορεις να αποδειξεις οτι [B]μια εβδομαδα εχει 2 εως και 3 Κυριακες[/B],τοτε ΣΑΦΩΣ και θα επιφερεις κοσμογονικες αλλαγες ,τι να λεμε τωρα ? :stuck_out_tongue: