Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Συντονιστικό κατάληψης που κατέληξε σε 5χ5, μόνο στην πληροφορική αυτά.
Και εννοείται η τελική νίκη με δικό μου ΓΚΟΛ από ΠΕΝΑΛΤΙ με τερματοφύλακα την άλλη κοπέλα (ναι ρε, 2 ήμασταν όλες κι όλες και μας προσέχανε). Κρίθηκε στο φύλο.

http://www.youtube.com/watch?v=_3OJ2BZLL1k&feature=player_embedded

ώπα

Είναι το πλέον ουδέτερο thread, οπότε το χώνω εδώ

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG9HbURzWDBHM0tFeEtULVRfT19FVEE6MQ

παρακαλάω απαντήστε και προωθήστε σε φίλους, γνωστούς, στη γιαγιά σας…είναι ερωτηματολόγιο για τη διπλωματική μιας κοπελιάς. Είναι αγνό κι αθώο, δε θα σας έρθουν σπαμ με διαφημιστικά ψυγειοκαταψύκτη, δε θα σας κυνηγάει η KGB. Μια καλή πράξη, έτσι γι αλλαγή
Thanks in advance :smiley:

πάει, το κοψα

You’re welcome

Στην πιο πάνω

Εννοεις αυτην που εχω τωρα. Διοτι χθες βραδυ αλλαξα

ρε το θέλω δεν παίζει

8O

Εφυγε αγορα τα Χριστουγεννα, αααανετα!

Υ.Σ. Γαμωτο, ειδα στα κομμεντς οτι δεν φαινεται η ακτινα, μονο που καταληγει. Κριμα, θα ηταν πορωτικο ετσι :Ρ. Αλλα και παλι, φαινεται γαματο παιχνιδακι!

άψογοι ε, το σολο \μ/

Μπραβο ρε.Τα πιτσιρικια ειναι πολυ μπροστα 8O:respect:

μαλλον κοντραρουν τα πιτσιρικια απο το αλλο σχολειο που τα σπαγαν με Flight of Icarus:D

Εγω ψοφαω παντως με τη σκληρη ‘‘Hetfield’’ φωνη του πιτσιρικα στο 3:31 \m/

Και το κλασσικο αναμενομενο σχολιο

Lolol even a ten year-old can play Lars’s drum parts!
=p

Χαχαχαχα πλέον ισχύει αυτό :stuck_out_tongue:

εγώ τη βρίσκω με το μικρό που παθιάζεται, χοροπηδάει, κουνάει κωλαράκι, σιάζει φράτζα…κι από δίπλα τη motionless φάτσα της πιτσιρίκας.
omg, μπορεί να τα φτιάξουν.

εμένα μ’αρέσει που τον μπασσίστα τον έχουν γραμμένο και φαίνεται μόνο για κάτι δευτερόλεπτα στο τέλος :smiley:

Πάντως ο μικρός δεν τραγουδάει και πολύ χειρότερα από τον Hetfield! :smiley:

ΠΩΣΤΟΚΟΥΝΑΕΙΕΤΣΙΡΕΜΑΛΑΚΕΣ

To παρα πέντε γαμάει.-

ΚΩΛΑΡΑ…ΚΩΛΑΡΑ…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΩΛΑΡΙΣΤΑΝ…ΑΜΑΝ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟ…=P~=P~=P~=P~

Παπαρδελα σ’ αγαπω :bow::bow2::respect:

Παλι ανασκελα θα κοιμηθουμε αποψε…

Κρίμα και σε είχα για έξυπνο παιδί :frowning: