A ρε εποχές με Γιακουμή
edit: kako papardelas
A ρε εποχές με Γιακουμή
edit: kako papardelas
Όχι.
Α Γυμνασίου η Καραγιαννη μας είχε βάλει να μάθουμε το προίμιο της οδύσσειας απ εξω:|
ε???
μαλλον εννοει οτι ΞΑΝΑ-ποσταρες καπου,κατι σχετικο με του Σαβατεϊτζ…:lol:
Σαβαταζ προφερεται… και το kako που κολλαει?
βασικα τους αναφερεις ΤΟΣΟ συχνα που μαλλον θα προτιμουσα να λεγονται οπως τους προφερα!
ΚΑΚΟ ρε παιδι!!!ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!!!
και ειναι κακο να αναφερω τους [FONT=“Arial Black”][SIZE=“5”]SAVATAGE[/SIZE][/FONT] ???:lightsabre:
meridian
ξανα-παίξαμε τα χριστούγεννα.
γαμω αν το ξερα πιο πριν θα κανονιζα για κεντρο να περνουσα και να σας δω…anyway…καλη επιτυχια και στο επομενο live πες μ…!
μαγκες τωρα που περασα τα 1000 ποστς νοιωθω και πολυ μελος του φορουμ…
Γιεα,χαηφαηβ.
κλαπ.
Το 1924 γεννήθηκαν οι Φρανσίσκο Μασίας Νγκουέμα, Μαίρη Κέι, Ιωάννης Κοκονέτσης, Τέλι Σαβάλας, Ραούφ Ντενκτάς, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, Ρένος Αποστολίδης, Μάρλον Μπράντο, Κένεθ Καούντα, Πατρίσια Κένεντι Λόφορντ. Ντάουντα Τζαγουάρα, Αλέξης Πάρνης, Τοφιλάου Έτι Αλεσάνα, Τζωρτζ Μπους, Σελαπάν Ραμανάθαν, Φαίδων Ματθαίου, Ναθάνιελ Μπούχβαλντ, Γέρων Παΐσιος, Εφραίμ Κισόν, Ρόμπερτ Σόλοου, Αχμάντου Αχίτζο, Ζούζα Κορμότσι, Λoρίν Μπακόλ, Αμίλκαρ Καμπράλ, Τρούμαν Καπότε, Τζίμυ Κάρτερ, Μίμης Πλέσσας, Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, Ωντουέν Ντολφύς, Μπενουά Μάντελμπροτ, Μισέλ Ριφατέρ, Μοκτάρ Ουλντ Ντάντα, Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ-Σαούντ, Κώστας Αξελός, Νικόλαος Βαλσαμάκης, Νίκος Βασταρδής, Επαμεινώνδας Γονατάς, Δανιήλ, Βούλα Ζουμπουλάκη, Γιώργος Θεοδοσιάδης, Βάσος Καπάνταης, Πανταζής Κοντομίχης, Αργύρης Κουνάδης, Λεωνίδας Κύρκος, Αντώνης Μπριλλάκης, Σταύρος Ξενίδης, Γκίρμα Ουόλντε-Γκιόργκις, Νίκος Ρίζος, Ρόδης Κανακάρης - Ρούφος, Ευγένιος Σπαθάρης, Χρήστος Σύρπος, Σπύρος Σώκαρης, Βιργινία Τσουδερού, Γιώργος Φούντας.
Πέθαναν οι Βλαντιμίρ Λένιν, Γούντροου Ουίλσον, Ιβάν Γκέσωφ, Φραντς Κάφκα, Τζόζεφ Κόνραντ, Φερντινάντ Σεβάλ, Τοντόρ Αλεξάντροφ, Ανατόλ Φρανς, Γρηγόριος Ζ’, Τζιάκομο Πουτσίνι, Χάρρυ Τρούμαν, Καρλ Σπίτελερ.
ουαν στεπ ιντου περανταεισ!
hell(o) παίδες!!
μολις γυρισα απο το live!!
ηταν πολύ καλά,με μερικά λαθάκια,αλλα ευτυχως τα καλύψαμε!!
Άντε να ξεκινήσει η επόμενη εργάσιμη βδομάδα γιατί πολύ το έλιωσα τις τελευταίες μέρες και δε λέει…
Γκουντναιτ μπουζ εντ γκερλς.
Ρε μάγκες τι είναι αυτό πάλι; Εδώ τρώει πόντο ο shaman για ποιο λόγο; Επειδή απάντησε χιουμοριστικά σε ένα post μου; Μου τη πέφτετε εμένα ξέρω γω και λέτε ότι δεν έχω ποστάρει σε κανένα μουσικό τόπικ, ο σαμαν απ’ ότι ξέρω μια χαρά ποστάρει. Αν αυτή είναι η λογική σας για το ποιος είναι σωστός χρήστης, χάσατε.
Και μη βγει κανείς να πει ότι υπερασπίζομαι τα φιλαράκια μου όπως είχανε πει στο παρελθόν, όσο με έχουνε δει αυτοί live άλλο τόσο με έχετε δει κι εσείς (όχι ότι χρωστάω σε κανέναν εξηγήσεις, αλλά η ψευτιά κουράζει).
BAN τον αποπάνω.
Κάτι μου λέει ότι έχεις μαντικές ικανότητες :-k
ΠΑΤΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!?
ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΙΓΟ
ΑΡΙΣΤΟΣ USER