Σοβαρά#-o:( Ρ.Ι.Π.:!:
ναi o Pat Morita …πεθανε τελη του 2005 νομιζω…αν θυμαμαι καλα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Γαμω τοα υπουγεια ειναι κειτο το [παραωρες εκοπλο,μλγηεεισ δεν μπορω να πποσταρω ειμαι κλασμενοςςςςςςςςςςςςςςςς σε νετ καφε φακ τεηε παναγυ α!!!-0χα0χα0χα0χα0χα0αχ0αχ0χα0χα0χα0χα0χα!
Tιμιότατο αλκολονεκροπόστ, σήμα κατατεθέν του αγαπημένου χρήστη!:hippy:
Μου ήρθαν κάτι ακαταλαβίστικα στο μσν και λέω ‘πάλι μέθυσε αυτός’ και τώρα επιβεβαιώνομαι:lol:
κλειδώστε το φόρουμ και επιτρέψτε μόνο στο Νέκρο να γράφει σήμερα! :lol::lol::lol:
moyxaxax ωλεεδιν τσεχεςςςςςςςς λαρσα σειθδα χκαι λασρταρεαααα!ποτε α8α παει 3##########χα9χα9χα9χα
1ΣΠΟΠ{ΑΜΣΠΑΜ!
Λαρσα σε ειδα και λαχταρσα?
χθες ηταν στη λαρισα, αλλα σημερα στη λειβαδεια μεθυσε :!:
Ποιος ξέρει με ποιες!
Είναι πιστός κατά τ’ άλλα:p
Mήπως πρέπει να μεταφερθούν αυτά τα ΤΙΜΙΑ ποστς εκεί που τους αξίζει?
Καταραμενη ιωση…
Aνοίγεις πρωι πρωί την τιβι ν’ ακούσεις κάτι ευχάριστο και σου λένε ότι σύμφωνα με τις μελέτες, 300 εκατομμύρια ανθρώποι στην Ευρώπη θα προσβληθούν από τον ιο των χοίρων σύμφωνα με τις μελέτες. Ο μισός πληθυσμός…
Μακάρι να είμαι στον άλλο μισό :razz:
Ναι, ειδαμε και με τον ιο του Σαρς τι εγινε
παντως…χθες διαβαζα εφημερις και εγραφε οτι η αντιμετωπιση της δεν ειναι αλλη παρα η αντιμετωπιση της κοινης γριπης…μενεις δλδ μεσα και ακολουθεις αυτα που θα σ πει ο γιατρος…
Χάθηκε να ήταν ο ιος των χήρων? Θα ήμασταν καλυμμένοι ρε αδελφέ, εγώ με χήρες δεν πηγαίνω.
Ευαγγελατος ρε παιδια την ψιχαλα την κανει κατακλυσμο.Παντως ο σαρς εφαγε πολυ κοσμακη
ή των ζωντοχοίρων…
καλημερα ομορφο φορουμ.με τα γοητευτικα μελη σου!