Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Γιάσονας θες να σου μαγειρέψω; Έφτιαξα κοτόπουλο με πατάτες ψες και γαμεί :smiley:

Emerald-Suicide…ακουστε το

Μου κοπηκε η ορεξη.

Γιασονα πες οχι, if you wanna live.

Δεν γινεται αυτο ρε.

Σκοτωσα το αβαταρ σου χτες το βραδυ στο μπανιο μου.

Θα σου φυλάξω σε ταπεράκι εσένα, για να το βουλώσεις :slight_smile:

Οχι. Ειναι ακομα ζωντανο.

Σιγα μη φαω γω το σοδομιζμενο κοτοπουλο σου ρε. Θα το δωσω στο Θεμις.

Eγω πειναω τελικα.

Ρε δεν παει αλλο :frowning:

Εκει που ειχα παρει το κολαι με το μαγειρεμα κι εφτιαχνα κατιτις, τωρα φοβαμαι να πατησω κει μεσα. Μιλαμε ειναι πολυ βρωμιαρηδες. Ο τυπας πχ εφτιαχνε κατι με κρεμμύδια και τα φλουδια τα πεταγε στο πατωμα. Μα γιατι? Κομα κει ειναι.

Το αλλο? Που δεν εχει μπει καλα η σακουλα στον ντενεκε, και αντι να τον φτιαξει καποιος απλα τα πετανε χυμα μεσα. Να δω τωρα ποιος θα τα πεταξει.

Λιγο ελεος δηλαδη, τις προαλλες λαμπικο τακανα ολα, μου φαγε το απογεμα αλλα ηταν ομορφα και αξιζε. Την αλλη μερα ολα κωλος.

Α ρε μανα, τωρα ξερω τι τραβαγες και συ :frowning:

Ασε ασε. Εμενα μου λες :confused:

4η μπύρα…έτοιμος για διαβασμα

Με 4η μπύρα είσαι έτοιμος μόνο για 5η :Ρ

Η’ για νανι. Εγω τουλ.

Τον Δεκεμβρη του '06. 16 του μηνα αν θυμαμαι καλα. Στο δρομο για ελληνικο και ενω ειμασταν ασφυχτικα ο ενας πανω στον αλλο μεσα στο τρενο, φωναζαμε ολο καρδια “ΤΟOL TOOL TOOL ρε μουνια!ΤΟOL TOOL TOOL ρε μουνια!ΤΟOL TOOL TOOL ρε μουνια!ΤΟOL TOOL TOOL ρε μουνια!”

Και ηταν ωραια. Πολυ ωραια (:

Δεν παιζει να βαριεται κανεις περισσοτερο απο μενα.Μετακομιζω στη Θεσσαλονικη(οχι,αυτο δεν το βαριεμαι.).Ψιλοβαριεμαι ομως το μαζεμα των πραγματων,το κουβαλημα και την ψιλοαγωνια μεχρι να βολευτω σε μια καινουρια πολη μονη μ.Τελικα μηπως να μπω σε αλλο τοπικ με θεμα “αγχωθηκα”?Δεν υπαρχει απο οσο εχω δει.Για ανοιξτε ενα…!Χρησιμο θα ναι…!

απλά να με πάρεις μαζί σου μέχρι τις 16 του Μαΐου για να δω ska-p,και μετά φεύγω…

Now playing: John Williams - Duel Of The Fates
via FoxyTunes

Κερδιζεις 10 ευρα αν μεταφερεις μαζι με το παιδι κ 4 αλλοδαπους φιλους μου.

εμ δεν τα λέτε δεν τα γράφετε και αναγκαζόμαι να τα λέω εγώ…(λάθος):stuck_out_tongue:

μην μας βρίζεις θα σε κάνω report!!!