Kαι αμα μετα κλεισουν για Ελλαδα τι γινεται μπιγκ σιστερ κορψετ?
we ll watch from below…lol
naaahh
the risk is TOO high…
παμε να κανουμε καμια καταληψη και να την ανεβασουμε στο νετ!
lol όμως,αλλά πάμε.που θέτε?
Η απλά θα μπορούσες να το γράπσεις εσύ ωρε γίδι.
εεεε… δε θα’ταν το ίδιο!
Οκ τότες. Παρακαλώ ένα μπαν στο βλήδιν. Αρχίζω και τα ριπόρτς.
Άρχισε να βρίζεις και εσύ, τίποτα τέτοιο, μην κάνω όλη τη δουλειά μόνος μου… :lol:
Ερωτησεις στα playmates, συμβαίνουν τώρα:
-
Θα έκανες ποτέ στριπτίζ στον πλανητάρχη προκειμένου να κερδίσεις κάτι για την χώρα σου?
-
Θα δεχόσασταν να μείνετε σε σεξουαλική απραξία για ένα χρόνο αν σας το ζητούσε ο αγαπημένος σας?
-
Στα 50 σου θα τα εφτιαχνες με έναν 20χρονο όπως η Madonna?
Φακ, είπανε και άλλες που τις ξέχασα.
To φορουμ ζει μεγαλες στιγμες!:D:D
γιατί? :-k
Πως γινονται ολες οι πλαιμειτς να ηταν τοσο για το π *****???Ποτς γενεν αυτο?Ουτε μια ομορφουλα ρε παιδι μου…Ολες σκατα
τις όμορφες τις έχω καβατζώσει εγώ… 8)8)8)8):p:p:p
Αυτ’η που βγήκε…η Κυριάκου πώς σκατά τη λέγανε…ωραία ήταν…η μόνη που βλεπόταν ήταν!
Αυτή που ήταν αηδιαστική ήταν η αναπληρωματική με το κοντό μαλλί…
ίουουου…
Έφυγε ο Δαμνέησιον και άδειασε το πόδιουμ! :lol::lol::lol:
Το καλύτερο album του 2008 (Have A Nice Life - Deathconsciousness) είναι διαθέσιμο για preorder σε 2πλο βινύλιο
http://enemieslist.net/store/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=10
3υπναω στις 8 να παω οαεδ.εχω μαθημα στις 2.λεω ντα3ει στον οαεδ γινεται χαμος 8α μου παρει ευκολα ενα 2ωρακι.γιαυτο και 3υπνησα απο τα χαραματα.ετοιμαζομαι γρηγορα γρηγορα να πιασω καλη θεση γτ τις προηγουενες 3 φορες που ειχα παει γινοταν ο χαμος.τρεχω τρεχω να προλαβω και φτανοντας βλεπω οτι δεν ειναι κανεις στην ουυρα.σε 2 λεπτα ειχα ξεμπερδεψει.τλκ ο,τι και να γινει ο οαεδ θα το φαει το μπινελικι του.αντε τωρα περιμενε μεχρι να πας σχολη.ενω εχεις χασει τον υπνο σου…
σορρυ φορουμ απλα επρεπε να πω τον πονο μου…δεν εχω φιλους.
βρε λες ναναι νομος μερφι?
Να του παρει π*πα Δρακος του Κομοντο του παπαρα διοργανωτη που φερνει την ιδια μερα Ten Years After και Loreena McKennitt μετα απο συναυλιακη ξηρασια μηνων στο κωλοχωρι μας.
Αντε ρε,ερχονται στην Ιερισσο?
Ναι ρε,στο πανηγυρι!
Με ποιά λογική την τελευταία μέρα του Rockwerchter παίζουν στη ίδια σκηνή οι Mastodon, The Mars Volta, Black Eyed Peas, Kaiser Chiefs, Nine Inch Nails και Metallica?? :-k:-k