Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Ηταν γαματα,ο Dennis ειναι θεοτρελος frontman και πανω απ’ολα γαμω τα παιδια.:smiley:

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΗΜΕΡΑ?
ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΠΟΣΤΣ!!!

Μπήκε το καλοκαίρι γι’ αυτό.

Έχουν λαλήσει όλοι! Μόνο τα γερό(κ)ντια την παλεύουμε μου φαίνεται:roll:

Tσιριμπιμ τσιριμπομ!:lol::lol::D:D

πιάσε τον έλεγχο να σου βάλω άριστα!

Εε το κοσσυφοπεδιο

Μετατρέπω προσωρινά το θρεντ σε “τοπικ σου, φίλε χρήστη”, γιατί μπορω.

Όταν πετάς τέτοιες φωτογραφίες στο μσν και ξέρεις τι παίζει από μένα, μην κάνεις την αθώα ΜΩΡΗ ΓΕΛΑΔΑ.
Το σπίτι σου μέσα γκαμώτεν.

Aιλαινα?:!::!:

Γίνε πιο σαφής σε παρακαλω.

ΧΑΧΑΧΑΧ. 'Οχι ΑΙΛΑΙΝΑ. Το ΑΙΛΑΙΝΑ είναι ρεζερβέ για άλλον…
Άλλη είναι η γκαριόλα της υπόθεσης.

Ολο πιτες του ριχνουνε του Κλινα.

http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/04/blog-post_29.html

Ετη φωτος μπροστα. Ολο το μπλογκ.
Ειναι του τυπου που ξεκινησε το chain mail ‘‘Σε οσους…’’ που τα εχωνε σε διαφορες κατηγοριες ανθρωπων.
Σε περιπτωση που δεν το εχετε δει/θυμαστε, οριστε ενα μικρο δειγμα, μπορειτε να βρειτε στο μπλογκ το υπολοιπο (με τιτλο ΘΑΝΑΤΟΣ ! ! !).

· Στους γέρους που λένε «ντύθηκες καρναβάλι» ή «ήρθαν τα καρναβάλια». Όχι παππού! Ντύθηκα για τις απόκριες και ήρθαν οι απόκριες! Αν είχα ντυθεί καρναβάλι θα φορούσα μια μακέτα του Ρίο ντε Τζανέιρο με μικρά ανθρωπάκια πάνω, να χορεύουν με τα μικρά βυζάκια τους έξω και να πετάνε ακόμα πιο μικρά κομφετί!

· Σε όσους γράφουν το «7» χωρίς γραμμή. Δεν είσαι γραφομηχανή. Αυτό που εσύ θεωρείς «7» μοιάζει με έναν άσσο που εχει κάβλες. Γράψτο όπως όλος ο κόσμος, μη σου γαμήσω το κεφάλι.

· Στις γκόμενες που φοράνε κολλητό παντελόνι με κιλότα από μέσα, αντί για στριγκ. Βρε καλή μου. Βρε χρυσή μου. Μια χαρά κώλο έχεις. ΓΙΑΤΙ μας αναγκάζεις να βλέπουμε ένα πράμα που ξέχει δεξιά και αριστερά απ’ τα δυο λάστιχα του περιοδόβρακου;

· Σε όσους σηκώνουν το γιακά του Λακόστ. Ο μόνος που το ‘κανε πριν γίνει μόδα ήταν ο Κόμης Δράκουλας και όλοι ξέρουμε πως κατέληξε αυτή η ιστορία…
Στους κωλο-σπασίκλες που πέρασαν πρώτοι Ιατρική και λένε ότι δε διάβαζαν συνέχεια. Κλασικά, συνέντευξη στις ειδήσεις: «Διάβαζα, αλλά έβγαινα κι έξω.». Ναι, έβγαινες. Έβγαινες απ’ το δωμάτιο να δώσεις στη μάνα σου τον κουβά με τα σκατά για να στον αδειάσει.

· Στους μπαϊσέξουαλ. Στρέιτ εντάξει. Γκέι εντάξει. Αλλά μπάι όχι! Δεν είσαι αναποφάσιστος, είσαι πλεονέκτης και ποζεράς. Διάλεξε τρύπα και μείνε σ’ αυτή! Αλλιώς άντε γαμήσου. Ή άντε γάμα. Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα.

· Στους παπάρες που τους ζητάς να σε βγάλουν μια φωτογραφία και σε κοιτάνε σα να τους ζήτησες να εξουδετερώσουν βόμβα. «Ποιο πατάαααωωωωωωωωω;». Πατάς το κουμπί που δεν έχει αλλάξει ΠΟΤΕ θέση από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφία! ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ! Άχρηστε! Να αγοράζεις κινητό με 3 κάμερες πάνω ξέρεις όμως. Μπούρτζο μαλάκα στρουγκανόβλαχε!

Αυτα. Δινω σε 2 ωρες. Αχαχουχα.

Χμ,φαση εχει,αντιγραφη της ιδεας μεν απο αλλο γνωστο αλλοδαπο μπλογκ,αλλα οκ εχει μερικες καλες στιγμες.Καλη προσπαθεια γενικα.:slight_smile:

Απο χτές προσπαθώ να καταλάβω πώς βρέθηκε ο γυμνοσάλιαγκας να κόβει βόλτες στο (καθαρότατο ε;) σαλόνι μου.

Ειναι ο Βακιλλος στο σαλονι σου?

Κλαιω σαν βακης,

Ελπίζω όχι γιατί το φούνταρα έξω απο το παράθυρο. Δεν θα έκανα ποτέ κακό στο Βάκιλλο.

γαμωτεν, θελω να διαβασω ωωωΩΩωω. Φενια κατσε διαβασε γαμω.

Nyυστα απιστευτη νυστα…και εξαντληση…ανεξηγητα… μυριζομαι πρακτορικη δουλεια…