έχει γενέθλια ο Λέρις σήμερα?
Και πόσο γίνεται? 104??? :?
Πωπω ειμαι μονη μου στο φορουμ, που πηγατε ολοι?
(And sit and nurse my broken heart) so loooonely, so looonely, so looonely, so looooonely…
χα!
you wish!
Ελλάδα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Φέρτε τους γαμώ το κέρατο μου
:papas::papas::papas::papas:
O UnburntKhaleesi καποιον μ θυμιζει.
Του χρονου. Ο καιρος γαρ εγγυς. Το σκεφτηκαν για φετος, αλλα δεν.
…μετα απο αυτο το καλοκαιρι παντως 2 πραγματα θα θελα να δω. Emperor και Bolt Thrower. Αλλα. Εαν προχωρησει το reunion Psychotic Waltz και δε μεινει στα μπλα-μπλα, μια σωστη συναυλια τους να δω και δε με νοιαζει να ξαναπαω σε live στη ζωη μου.
…μετα απο αυτο το καλοκαιρι παντως 2 πραγματα θα θελα να δω. Emperor και Bolt Thrower. Αλλα. Εαν προχωρησει το reunion Psychotic Waltz και δε μεινει στα μπλα-μπλα, μια σωστη συναυλια τους να δω και δε με νοιαζει να ξαναπαω σε live στη ζωη μου.
Ποιον ρε ? :-s
ημαρτον ρε π@@στη πλεον…ημαρτον.
http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/241328.html
σε λιγο θα ανοιξουν και γκεϊ κλαμπ για τσι μπιγκουτινι!
Δεν εχω ορεξη να ακουσω μουσικη,να βγω εξω,να διαβασω,να δω ταινια,να καω στο pc.
Τι κανουμε τωρα μου λετε ?
:-kυπνος??
Eιπαμε μεγαλωσαμε αλλα οχι και ετσι !
Έπεσε πανδημία σήμερα μάλλον…
Κατ’αρχάς είμαι “Η” Unburnt Khaleesi… οχι “Ο”
Και για πες: ποιόν σου θυμίζω??? :-k
Ελπιζω οι κορνες που ακουγονται να ειναι λογω γαμου και οχι απο καθυστερημενους που πανηγυριζουν για τα εξιτ πολς.
Αν μένεις κοντά στον Άγιο Δημήτριο είναι από γάμο, κι εγώ τις άκουσα…