οσοι ακουνε εννοειται!αν και πρεπει να ξεκινησεις να ακους και τοτε θα καταλαβεις το λαθος σου:p
Άκουσα όσο άκουσα πριν μια 20-ετία, όταν οι μπαντες αυτες δεν ξεπερνούσαν σε αριθμο, τα δαχτυλα του ενος χεριού !
Ένιγέης, πάω να ψηφήσω, να σου κάνω τη χάρη.
αφου μου κανεις τη χαρη…
κι αυτοί που ακουν ΝΙΟΥΡΩΣΗΣ?
κι αυτοί που ακουν ΝΙΟΥΡΩΣΗΣ?
αφήνουν διεύθυνση και έρχονται τσέχες μοντέλες σπίτι τους.
Πω πω σημερα βαραμε μυγες πρεζα ηρωινη τα παντα … :sleep::sleep:
Γιατι παιρνεις ναρκωτικα μικρο παιδι?
χαχα ειμαι καλο παιδι εγω δεν κανω τετοια … μου τα πασαρουν :lol::lol:
ναι, είσαι καλό παιδί, και κάνεις την πάπια, και δε λες για τις 3 σορτσακοφορούσες υπάρξεις που συνόδευες το σάββατο το βράδι…
χαχα ειπα να τιμησω σωστα το θρεντ περι σορτσακιων ο λογος :lol::lol:
Αθάνατο νικ.
Το πρώτο εννούσα…thnx… Δε θυμόμουν σε ποιο επισόδειο ήταν…Και πάλι thnx…
Nταξ στην αρχη δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ελεγε μοραλ το νικ.Αλλα καποιος το πε στο θρεντ και οταν το δα πεθανα!:lol3::lol3:
παει το`καψε και ο iommi.φαινεται δεν παει πολυ καλα το the devil you know και αρχισε να λεει για φαντασματα και βλακιες.
μπαααα… αυτή την ιστορία την ξέρω εδώ και πάνω από 12 χρόνια…
καλα,παντως οπως και να`χει μαλακιουλες ειναι αυτα
αν δεν κάνω λάθος, στα 70ς κυκλοφορούσαν ένα κάρο τέτοιες ιστορίες για τους σάμπαθ.
Στο the “black sabbath story 1” βίντεο, ο Μπάτλερ αφηγείται κάποια άλλη…
Ε νταξ’ και γω αν είχα πάρει όλα αυτά που παίρναν αυτοί τότε και το Μητσοτάκη ντυμένο αρλεκίνο καβάλα σε πουά ελέφαντα μπορεί να’βλεπα!!! :lol::lol::lol::lol:
σωστο κι αυτο.αλλα δεν εχει περασει η επιθδραση τοσα χρονια μετα?να βρουμε τους ιδιοκτητες του καστρου που ειπαν πως υπαρχει φαντασμα να τους ρωτησουμε τι εχουν να μας πουν τωρα:)
Αποψε ειναι γυναικοβραδια.Yeah!
Πού? :roll::roll: