Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Δηλαδη για να καταλαβω!γεωργιου γεωργιου γεωργιου γεωργιου γεωργιου γεωργιου γεωργιου γεωργιου γεωργιου γεωργιου ???

δεν υπαρχει!!!

Η στίξη των ημερών

να κανω σκονακι η να δωσω το βιβλιο στον φιλο μου να μου στελνει μηνυματα?το δευτερο λεω…

εγω θα σου προτινα το πρωτο. δεν βασιζεσαι σε αλλον και κανοντας τα σκονακια τα ψιλομαθαινεις κιολας…

χαλαρα το πρωτο!!!μην βασιζεσαι σε αλλους αν ειναι να περασεις ενα μαθημα.και οπως λεει και ο ντιστροηερ τα μαθαινεις κιολας καπως.

μου επεσε το κινητο απο το μηχανακι(ιμοτιον που χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο)

ααααααααααααααααααααααααααα!

Σου πεσε ενω οφηδουσες και το χασες στο δρομο??8O8O
αμα εχεις γκαντεμια… εμενα την αλλη φορα ειχαν πεσει τα κλειδια σε εναν υπονομο τα εβλεπα και δεν μπορουσα να τα φτασω με τιποτα ετσι απλα τα αφησα εκει…#-o

Εχει δει κανεις το βιντεο με τν αρσηβαριστα που απ το σφυξιμο τ βγαινει το εντερο απ τν κωλο?

εισαι πλεον καλτ.

Υπαρχει.κ το εχω αναγκη

το εχεο αναγκη οπως ο αλκολικος το τσιγαρο…

Νομιζεις πως κανω πλακα.μ το παν πριν κανα μηνα το περιστατικο κ συνεχεια το ονειρευομαι με αρσηβαριστα τν καχιαζβιλι.

καλα, μην μας δειρειις κιολας…

με εχει παιθανει η κοιλια μου και δεν ξερω τι εχω!!!#-o:?:frowning:

Λυπαμαι μπουμπι.απλα σκεφτει τν ποπο με το εντερακι κ αναστατωθηκα

σου αναστατωνει το ειναι σου το εντερο ε?

Τσερλα ομορφη τις παπιες ταισαμε σινεμα και σπιτακι μετα.Θυμηθηκα ενα ριφφ μια μερα που μουν κλασμενος παω να το γραψω στο κασετοφωνο!!:!:

http://fanis-fns-95.pblogs.gr/2008/10/iron-maiden-diafhmistes-toy-satanismoy-h-parexhghmenoi-kallitehn.html

0χα0χ0αχ0αχ0αχ0α0χα0χα0χχ

Πετάω τους δίσκους μου αυτή τη στιγμή.