ωχ! εσυ εισαι καλος ρε!!! αντε καλη τυχη μαγκα!
[quote="“Red Rum,post:4376,topic:8689”]
Άστα να πάνε. Κουτουλάω οθόνη οπότε αποσύρομαι.[/QUOTE]
Τελικα βγηκα στις 12.30 και γυρισα 5 οποτε μια χαρα πηγε η βραδια. 8)
+1
Εγω βγηκα 11 και γυρισα 3.Και απ τις 3 που ξαπλωσα ο υπνος με πηρε 6.:?
τι εκανες παλι 3 ωρες αχλαδιαρη?
Έλεος με τη διαφήμιση με τις κλανιές ε. Γελάει ο κόσμος.
Το άγγιγμά σου είναι σαν την φωτιάααααα
εχει δει κανεις μια ταινια που χει σημερα το βραδυ στο σταρ και λεγεται ‘‘πριν ο διαβολος καταλαβει οτι πεθανες’’? με τον Ιθαν Χοκ νομιζω :-k αν ναι,πειτε αν αξιζει γιατι αλλιως βαριεμαι να τη δω
Before the devil knows you are dead?
Πλάκα έχει, τι ώρα την βάζει;
ναι αυτο! νομιζω 10
Στα Ελληνικά δεν καταλαβαίνατε ποιά είναι;
Όχι.
Το μήνυμα που καταχωρήσατε είναι πολύ σύντομο. Παρακαλώ αυξήστε το μήνυμά σας κατά 5 χαρακτήρες τουλάχιστον.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ 'Η Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΔΕΛΑΣ;!;!
Ευχαριστώ :!:
To internet και συγκεκριμενα οι διαφοροι browsers προσφερουν πολλες λυσεις για τετοιες ενοχλησεις :–
This ain’t a song for the brokenhearted
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα
για βόηθα.
Nταμπλ ποστ για θενκς στον Ντεθστα λοιπόν.
Γράφουμε τις διαφημίσεις σας στον παργαλάτσο μας!
Ανακάλυψες τη μαγεία του adblock λοιπόν…
Τρακάρει η ξαδέρφη μου με το αυτοκίνητο κατά τις 5 το απόγευμα και καλούμε την τροχαία(που ήρθε τελικά στις 8…)…και ανά 20λέπτο πέρναμε να δούμε γιατί δεν έχει φτάσει ακόμα…
και σε κάποια φάση που πέρνουμε τηλ(ήταν 18.50) και λέμε ότι:
- “έχετε αργήσει και έχουμε κάνει τόσα τηλέφωνα και δεν είναι πράγματα αυτά” …
γυρνάει και μας λέει αυτή στο τηλ:
-“εε η πρώτη σας κλήση έγινε στις 19.10!!!”
uber μαλακία???
ρε τελικά η αστυνομία μας είναι μπροστά σε όλα!!
Now playing: Flogging Molly - Lightning Storm
via FoxyTunes
fuck this shit!!!