:lol::lol::lol3::lol3:
Μικρέεεεεε…μη μου τη λες εμένα…Άναψε κάνα τσιγαράκι…ή “τσιγαράκι” την ώρα που σου κάνει “στοματικό έρωτα”(:p) η κοπέλα σου…μπας κ εμπλουτίσεις τη σεξουαλική σου ζωή:p:har:
:lol::lol::lol3::lol3:
Μικρέεεεεε…μη μου τη λες εμένα…Άναψε κάνα τσιγαράκι…ή “τσιγαράκι” την ώρα που σου κάνει “στοματικό έρωτα”(:p) η κοπέλα σου…μπας κ εμπλουτίσεις τη σεξουαλική σου ζωή:p:har:
Τελικα η νυφη το σκασε!:D:lol3::lol3::lol3:
Για να ξυπνησουμε λιγο!!!
Κολληστε στην οθονη (νταξει μη το παρατραβηξετε ομως με την οθονη δεν σας φταιει σε τιποτα η καημενη:p)
Απορια: γιατι στα μεταλ βιντεο δεν παιζουν τετοια μελαχρινα με βυζαρες και κωλαρες?
& Ποσο κωλοφαρδος μπορει να ειναι καποοις ακυρος που θελει να κανει ενα βιντεοκλιπ?
Σκατα, δε το βλεπω να κοιμαμαι σημερα.
ζω!
Ωραία.
Οποιος εχει Νοβα και βαλει νοβασπορτς1 παιζει ο ΠΑΟΚ φiλικο και στο πινακα του score γραφει NEC - PAO
O KAΠITAΛΑΣ εχει και Νοβα! ουστ ρε! μας βαζεις να δουμε και Μπαοκ.
και εγω εχω:p
Τέλος εξεταστική σήμερα, αλλά ψόφιος απ’ τη κούραση, τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι ελάχιστα.
Το βράδυ θα μας βγάλει φίλος για φαι λόγω γενεθλίων και ονειρεύομαι τζατζίκια, κρασιά ιστορίες κοψίδια κλπ κλπ κλπ!
Aι χεητ γιου!
Δες και στο “Μ’ αρέσει”
Eισαι αργος!
Η κούραση που ανέφερα είναι:p
http://en.wikipedia.org/wiki/Fernando_Morientes ΜΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ <<OLYMPIAKOS PALTO>>
:lol3::lol3::lol3:
χαχαχαχαχ
δεν γινονται αυτα ρε!!!
Πως?? ποσο καμμενοι μπορει να ειναι???
:lol::lol::lol:
Ελπίζω η valve να μου κάνει reset το password που έχω ξεχάσει αλλιώς θα το σοδομίσω το μαγαζάκι.
Απορώ πώς δεν σχολίασε κανείς σ’αυτό το θεικό βίντεο…
Τόσοι έχουν συνεισφέρει στο thread περί σορτσακίων κλπκλπ… και εδώ τίποτα?
Ε ρε ξενέ…
Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά αφού είδα το βιντεάκι… έχω να πώ ότι αποτελείται απο υπέροχες υπάρξεις…
μπηκα τωρα 11:22 πμ στο wikipedia και εγραφε οτι ειναι απο 2009 στον αλμωπο αριδαιας!!:lol3::lol3:
Αυτή τη στιγμή γράφει πως αγωνίζεται στη Φλαμουρτάρι Τιράνων! :lol::lol::lol: