Βαριέμαι…
Πεινάω…
Βαριέμαι…
Πεινάω…
METAL
μιας και πεταμε ακυρα…,παντα ηθελα να ρωτησω (αν ξερετε που χλωμο το βλεπω :-k ) αν γινεται να μεταδοθει ο νεος ιος της γριπης απο ναργιλε… :!:
δλδ αν εισαι σε μια παρεα 5-6 ατομων λογικα υπαρχει κινδυνος ετσι?(αν εχει προβληματα καποιος αλλος βεβαια…)
:anyone:
Τι ειναι παλι αυτο ρε ? Καινουριο ? :P:P
:dunno:
μου εχει μεινει ως απορια…τι πειραζει? 8)
επειδη ακουσα και κατι αλλες μαλακιες σχετικα με το οτι δεν μεταδιδεται αν ειναι ασημενιο κατι :dunno:
εξαλλου , το thread ειναι οτι μας κατεβει…
Για ξαναδιαβασε παλι το Quote που εχω κανει
ναι,δεν καταλαβαινω τι εννοεις… δεν εχεις ακουσει για τον ιο των γουρουνιων ή δεν ξερεις πως να κανεις ναργιλε?
Ε προφανως θα μεταδιδεται ρε συ,το στομα του βαζει ο αλλος εκει.Δικο σου προστατευτικο για τον λουλα κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο…
!
Πουστια ε.Αλλα νταξει,εχω τη λυση.Θα κανω ολο το ναργιλε μονος μου 8)
giorgo μην με παρεξηγησεις σκαλωσα, λογικα μεταδιδαιτε καθως ο ιος εχει να κανει με το αναπνευστικο συστημα, ακομα και με το τσιγαρο σε κλειστο χωρο (παλια μεγαλεια) μεταδίδεται
Προσωπικά Μηνύματα: 0 Νέα Μηνύματα, Σύνολο 45.
Your PM box is 90% full.
8O [-X
:lol:
Ε τι το πέρασες εδώ? εμεσέν?
αρχίσαμε πάλι… :lol:
αυτα τα ανθρωπακια του ΟυρμπουντΚαλεσι (wtf?) εχουν γινει πολυ καλτ.
ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ!!! :lol::lol::lol::lol:
Ναι οντως. Ειναι κρεμμυδια.
νεκταρ και υδωρ
αααααα με απογοητευεις παπαρδελα… δεν εχεις ιδεα απο ιαπωνική κουλτούρα???#-o
και εγω αυτο νομιζα αλλα βγηκε μια στον αντενα που ελεγε οτι ηταν καθηγητρια και οτι μονο σε ακραιες περιπτωσεις μεταδιδεται με τον αερα και οτι ο ιος δεν μπορει να παει σε ασημενια αντικειμενα (οπως το κουταλι για την θεια κοινωνια-ετσι και με το στομιο του ναργιλε).ξερω γω,τι να σου πω?
καλα…,γαμα το.
η τελεια ιδεα...θα κανεις μεχρι το επομενο πρωι βεβαια αλλα δεν πειραζει...:rockon::metal: