Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

“Βεληγκεκας, υπαρχει μοδα στην παντοφλα?”

Η καλυτερη στηλη ever.

“Σας παρακαλω, προκεται περι φαιδροτητας. Ας σοβαρευτουμε. Γιαγκος και Θαγκος. Ωρα για δουλεια.”

Παλι μυγες θα βαραω στη δουλεια… Εχουνε φυγει ολοι διακοπες και οι μονοι πελατες που εχει το internet cafe ειναι κατι τσογλανακια που μου ερχονται εδω πουρνο-πουρνο για ατελειωτο λιωσιμο #-o. Ελεος… Εγω στα νιατα τους κοιμομουνα τα σαββατοκυριακα και μετα επαιζα μπαλα στους δρομους.

Που καταντησαμε… Εχασε και η εθνικη στο πολο και οι εφηβοι στο volley απο τους Γαλατες. Τι διαολο…

8O8O8O8O

πάλι το φλάσντανς βλέπω:lol::roll:

Απο αγγελια σε μεγαλο site αγγελιων στο ιντερνετ :

“Ειμαι νεος 25 ετων, εμφανισιμος και φανατικος των ομορφων γυναικειων ποδιων,πιο συγκεκριμενα των πατουσων.Μου αρεσει πολυ να ασχολουμαι με τις γυναικειες πατουσες,να κανω μασσαζ κλπ Αν υπαρχει καποια γυναικα που της αρεσει νασχολουνται με τα ποδια της και ενδιαφερεται,τοτε ας επικοινωνησει μαζι μου.”

:bow2::bow2::bow2::bow2:

Σαββατόβραδο μέσα…Μεγάααααααλη βαρεμάρα.

Άσε… Εγώ έχω λιώσει στο funnyjunk…

τακαμουρι

ΟΥΝΑΓΚΙ

ATAAAAAAAAAAK!

Γαμώ τη δουλειά μου και γαμώ τα ωράρια μου, σαν τους γέρους έχομε καταντήσει, ανοίγεις τα μάτια απο τη φασάρια και μετα δεν μπορείς να ξανα-κοιμηθείς! Hooray!

σημερα το βραδυ φευγω με κτελ για κερκυρα. 8) θα ερθει κανεις να μου κουναει το μαντιλι? :stuck_out_tongue:
προς το παρων λιωνω στο bitefight #-o (ποσο ελεος ειμαι,οχι πες μου…) και βαριεμαι να φτιαξω βαλιτσα :slight_smile:

Εισαι πολυ ελεος.

Εγώ είμαι ήδη στην Κέρκυρα και… βαριέμαι!

Βαριέμαι μέχρι αηδίας να πάω δουλειά αύριο.

βαριεμαι που ζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

μι του.
3 μέρες μέχρι την άδειά μου και δεν την παλεύω κάστανο. Ούτε φαντάρος να’μουνα!

Εντιτ. Εσύ η αποπάνω έχεις λιώσει με Anal Cunt! Σοβαρέψου! :stuck_out_tongue:

Κατι μου λεει πως οι συγκεκριμενοι κυριοι ειναι πολυ φιλελευθερων πεποιθησεων.

Τι καλοι κυριουληδες.

δεν την παλευω καθολου!!!

Εντάξει, εγώ το μόνο που βλέπω θετικό είναι ότι βγαίνω σε άδεια μετά το 15αύγουστο που όλοι γυρνάνε. Δεν το χω κάνει ποτέ και πρέπει να είναι τόσο ηδονή όσο στο στρατό που χαιρετάς με το λελεδόχαρτο.

Ποιοι είναι αυτοί ρε άνγκμαρ?

Xenophobia. Ονομα και πραγμα!!~

Βεβαια, υπαρχουν και χειροτερα.