Γειά σου φόρουμ. Γύρισα και μ’ έπιασε κατάθλιψη. Γαμώ την Αθήνα μου μέσα.
ποιος/α σε πειραζε?
Γαμησε τα. Και εγω σημερα γυρισα αθηνα μετα απο 2 βδομαδες στην Κεφαλονια και ειχα τα ιδια αποτελεσματα. ποσο πιο σαπια μπορει να γινει αυτη η πολη???:?
Μπορει.Απο μεσα Σεπτεμβριου και μετα που θα εχουν γυρισει ολοι
γυρισες κιολας απο καεφαλλονια?πως περασαν ρε δυο βδομαδες?..
Επ. Αρχίδα. Εγώ δε λέω για μάνες.
ε σε καποια φαση πισω απο τη ντραμζ που πιθηκιζεται σου φερνει λιγακι. Να. Τοσο δα.
εδιτ: Welcome to our newest user patatesftw
Πρέπει να κάνω οτι δουλεύω μέχρι τις 3.30 και μετα να παω να παρω το καινουργιο voivod behemoth και chimaira. μηπως να αποφυγω καποιο απο αυτα?
Στο δημόσιο δουλεύεις ;
πολυ θα το ηθελα, απλα ειναι ολα ψοφια και το κολοβαραω δικαιοματικα!!!κατι θα μου σκασει οπου ναναι για να με ξενερωσει.
βλέπω να σου σκάει κάτι πολυ δυνατό κατα τις 15.00 8O:p
καλα θα ηταν να σκασει κατι καλο τωρα μπασ και περασει η ωρα γιατι με βλεπω να κανω 200 post μεχρι να φυγω.τι αλλα?
Απολαμβάνω το ρεπο μου σήμερα !
δουλευεις στην on telecoms? αν το πετυχα φεύγω για μπαχαμές!!!
Δεν 'επεσες πολυ έξω, αλλά οχι δεν δουλευω στη Ον !
πανε οι μπαχαμες, και ημουν τοσο κοντα!!!
anyway…σχετικα με τα καινουγια behemoth, voivod, chimaira εχει κανεις άποψη?επενδύω άφοβα?
Φχαριστώ που με λες πίθηκα, κιε γω σ αγαπώ κι ας μη μπαίζεις σε ΓΚΕΗ μπάντες. =)
καλα ξυγιεται ο μακρής
Παίζαμε κόντρα στη Φούλαμ στο Χάιμπουρι και θυμάμαι ότι πήρα μία μπαλιά από τον Μπέργκαμπ, έπειτα απέφυγα με ευκολία τον γκολκίπερ και, με την εστία κενή, κατάφερα με κάποιο τρόπο να στείλω τη μπάλα έξω.
Αυτό έγινε επειδή ο ήλιος έπεφτε πάνω στα μάτια μου. Δεν ήταν λάθος μου! Πάντως ο Βιεϊρά μου έριξε τότε ένα βλέμμα και ήξερα ότι θα είχα πρόβλημα.
Ύστερα στα αποδυτήρια ήρθε κατά πάνω μου και εγώ τα έχασα, ήξερα ότι δεν έπρεπε, αλλά τον έβρισα. Αρχικά με κοίταξε επίμονα και ύστερα με χαστούκισε με το π…ς του. Μόνο μία φορά.
Όμως με πήγε μερικά βήματα πίσω, ήταν σαν να με είχε χτυπήσει βρεγμένη σανίδα. Ουδείς μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε δει!
:lol3::lol3:
Eγώ τη βρεγμένη σανίδα, για την αντίστροφη χρήση (στο Βιειρά δηλαδή) την ξέρω.:-k