Ladies and gentlemen. Σας παρουσιάζω ένα βίντεο που έφτιαξα πριν δυο ώρες, λόγω ακατάσχετης βαρεμάρας. Οι Nightwish τραγουδάνε Μπέσσυ Αργυράκη:
Είναι η πρώτη μου απόπειρα σε κάτι τέτοιο.
Ladies and gentlemen. Σας παρουσιάζω ένα βίντεο που έφτιαξα πριν δυο ώρες, λόγω ακατάσχετης βαρεμάρας. Οι Nightwish τραγουδάνε Μπέσσυ Αργυράκη:
Είναι η πρώτη μου απόπειρα σε κάτι τέτοιο.
φχαριστω ντιστρουερ:)
θα φροντισω να το ανανεωνω καθημερινα
σχετικα με το βιντεακι του ελανορ,…καμμενο
Επιισης υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να με δειτε σε κανα δελτιο ειδησεων (οχι του σταρ), αν προσεξετε καλα η αν με δειξουν:)
καμμένος alert, αλλά γέλασα πολύ μαν!!!
ο πανος κ η μαρια γιορταζουν σημερα ε ?
Ναι
Πείτε ρε, να κάνω κι άλλα τέτοια προσεχώς?
Άμα γουστάρουν…
αν δεν βαριέσαι κάνε μαν…εγώ θα τα δω τουλάχιστον, αν και πάντα αυτά τα βιντεο έχουν τρελό γέλιο!
Now playing: Amon Amarth - Embrace of the Endless Ocean
via FoxyTunes
Θέλω τα μαλλιά μου πίσω!!!
Ζηλια ζηλια εμενα ειναι μακρια:har:
Νυστάζω… :?
Γραψαμε το πρωτο τραγουδι με το συγκροτημα
fucking yeah:p:D
Ο δρομος ειχε τη δικη του ιστορια,καποιος την εγραψε στο τοιχο με μπογια:-({|=:band:
τι εγινε ρε παιδια ερημεια στο φορουμ!!!λιγα ποστ!!!αλλες φορες μεχρι τις 6 ποσταραμε καθε 5 λεπτα!!!
ειναι αυγουστος, και μαλιστα 15 του μηνα. Λιγοι ειναι αυτοι που ποσταρουν και λογικο ειναι. Και γω τωρα γυρισα σπιτι
Oταν με το καλο ερθει ο χειμωνας και μπουν τα κρυα για τα καλα,θα νοικιασω μια Φεραρι (ναι θα δωσω 2 μηνιατικα για να το κανω),θα φορεσω το λουλουδωτο μου μαγιουδακι με σαγιοναρουλα και μαυρο νυχακι,θα παρω κι ενα διπιτο στο χερι και θα σκασω μυτη εξω απο καγκουροκλαμπ στο Μπουρναζι με face control,θα δωσω τα κλειδια στον γοριλα στην πορτα για να μου το παρκαρει για να δω την αντιδραση του.
Εννοειται οτι το ολο σκηνικο θα το βιντεοσκοπησω.
Καγκουρες!!!
για να εισαι σωστος καγκουρας πρεπει να εχεις τη μουσικη στο φουλ, η φερρασι να εχει μια φτηνη αεροτομη σε χρωμα αντιθετο απο το χρωμα του αυτοκινητου και αυτοκολητα απο καγκουροπειριοδικα
Ειμαι στη δουλεια, εχω βαλει atlantis στο ραδιοφωνο στο μαγαζι και παιζει Blind Guardian - Ιmaginations from the Other Side σχεδον στη διαπασων. Θα με απολυσουνε το βλεπω. ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!
Καλα ρε κυριακάτικα δουλειά ; βασικα και εγω σε καμια ωρίτσα για δουλεια θα πάω… :lol::lol: Κατάντια !
Ρε πραγματικα δεν υπαρχει αυτο το πραμα… δηλαδη πρεπει να το ποσταρω στο θρεντ με το νομο του μερφυ. Οχι μονο ειμαι εδω κυριακατικα, αλλα μπηκε μεσα και μια τρελη, ζητησε εναν υπολογιστη για ιντερνετ, εκατσε, με εβαλε να ψαχνω για εναν ελληνοαμερικανο ανθρωπολογο, μετα φρικαρε γιατι νομιζε οτι αυτος θα μπορουσε να βρει μεσω του ιντερνετ αν εκεινη τον εψαχνε, και ξεφυγε τελειως. Αρχισε να ουρλιαζει μεσα στο μαγαζι. Της εκανα εναν καφε να ηρεμησει. Μετα ειπε πως κατι εργασιες που ειχε σε ενα site ειχαν σβηστει, και πως εγω τις εσβησα και οτι ειναι παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων και τρεχα γυρευε… Τελικα εφυγε και ειπε πως το ιντερνετ και τον καφε θα της τα κερναγα για τη συγχηση που περασε.
Τι τραβαω…#-o
αυτο θα πει τυχη