Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ΑΑΑ! Το ξέρω αυτό8)

Τωρα να αρχίσουμε ΤUS; πφφ

Ε. Τώρα μην τα ισωπεδώσουμε όλα.
Δηλαδή, γαμώ τους βιβιβιβιβιβιβ
ΤΑΚΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ!

:p:p
Πάρε ενα που το έχω ξαναποστάρει

Πάω για διάβασμα ββββ

Mόλις σου εισοπέδωσα το σμάρτ. Η εισαγωγή και μόνο. Μαγεία.

http://www.youtube.com/watch?v=1_Lva2Mpgqk το βιντεο προς απαντηση…

ινδιανικο μεταλ με κινεζικες επιρροες…

οκ…

ψήσου να το τραγουδήσουμε σε καμια φορουμικη!

ξερει κανεις αν τα acs δουλευουν και τα σαββατοκυριακα?ευχαριστω

μεσα.!

δώσε και χώσε…

Θέλω να ανοίξω το πρώτο μου θρεντ και μάλιστα στο groups&artists αλλά είναι τέτοια η πόρωση που πρέπει να έχω καθαρό μυαλό…και τώρα βαριέμαι και έχω πιει μπύρες…:-s

Να βλέπω ξινισμένες φάτσες. Εδώ πέρα ξινίζω μόνο ΕΓΩ…
Πρέπει να κόψω τη δουλειά, βλάφτει.

Ωραία η μαλακία μου, το παραπάνω πήγαινε στο-μου-τη-σπάει thread…:lol::lol::lol:

its all about 1:00.

Θεος ο Hoffman.

Ακούστε φάση. Έκανα παραγγελία από Transcendental Creations κάτι cds κι ένα μπλουζί, μου σκάει το πακέτο μετά από μια βδομάδα και λέω τέλεια. Το ανοίγω, βλέπω την μπλούζα (μια χαρά, ότι είχα παραγγείλει) και τυλιγμένο μέσα σ’αυτή ένα άλλο πακέτο. Λέω φίνα, τα cds μου. Παω να το ανοίξω και βλέπω στο πακέτο γραμένες διευθύνσεις αποστολέα και παραλήπτη, και μαντέψτε… καμία δεν ήταν η δικιά μου! Αποστολέας κάποιος Πολωνός και παραλήπτης… ο τύπος που μου έστειλε το πακέτο, από την transcendental. Τι σόι πρέζα παίζει; Δεν το άνοιξα φοβούμενος ότι ο άλλος έκανε μαλακία και αυτό συμβαίνει πρώτη φορά, θέλω να πω έχει τύχει να μην μου στείλουν κάτι που παρήγγειλα σε massive order (εστάλει λίγες μέρες αργότερα) αλλά ποτέ λάθος πακέτο.

μπορει ο Πολωνος να ειναι πρμηθευτης η κατι τετοιο.

Παρήγγειλα από την γαμημένη Transcendental Creations, εταιρεία που κόβει cds και φτιάχνει μπλούζες στον Καναδά, τι είναι αυτά που λες;;;

Λοιπόν όλα καλά, η περιέργεια μ’ έφαγε και άνοιξα το φάκελο σαν άλλο κουτί της Πανδώρας. Ευτυχώς είχε μέσα όλα τα σιντις που παρήγγειλα και ο τύπος μάλλον δεν είχε λεφτά για άλλο φάκελο ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Συνεχίστε το οφφτοπικ!

ε ο καναδας διπλα δεν ειναι στην πολωνια?μπορει να δουλευει εκει ο πολωνος και να εβαλε το ονομα του για διεθνης αναγνωριση η κατι τετοιο.

Καμία ελπίδα ρε πούστη.