Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ελληνικη ειναι ναι…δεν ξερω γιατι.:stuck_out_tongue: και γω ξαφνιαστηκα πολυ οταν το μαθα…αλλα στην Ελλαδα σιγα σιγα αναπτυσσονται τα πραματα οσον αφορα το σκ8…και η propaganda εχει τους καλυτερους της ελλαδας…μαλιστα ο Νικος Μολοχτος ειναι πλεον pro,και ανερχομενο αστερι ειναι και ο μικρος Νοτης Αγγελης…σε 4-5 χρονια απο τωρα τα πραματα θα χουν αλλαξει δραματικα…ασε που τωρα με τον wainwright θα διαφημιστει πολυ η propaganda.

Βασικά εδώ και κάνα χρόνο βλέπω παντού πιτσιρίκια στο δρόμο με σανίδες. Λες και φύτρωσαν από τη γη. Παλιότερα έβλεπες 1 τυπά το χρόνο και αν.

ναι οσο περναει ο καιρος ασχολουνται ολο και περισσοτεροι με το σκ8,και απο μικρη ηλικια…βεβαια προσωπικα απο αυτα που βλεπω οι μισοι απο αυτους τα παρατανε γρηγορα,ισως γιατι δεν μπορουν να αντεξουν το λιωσιμο που χρειαζεται,η γιατι απογοητευονται,η γιατι εξ αρχης το ξεκινησαν για μαγκια και για γκομενες. :stuck_out_tongue: το θεμα ειναι οτι πλεον στις περισσοτερες περιοχες της Ελλαδας υπαρχουν καποιοι σκ8ερσ που γινονται προτυπα για τους Local skaters…ειτε ειναι γνωστοι ειτε οχι…π.χ. στην θεσσαλονικη εχουμε τον Θωμα Κολουση…δεν ειναι τοσο διαφιμησμενος οσο οι υπολοιποι…αλλα οταν βλεπεις το παλικαιρ να χωνει κολπα λες,εδω ειμαστε.!..

FUCK!!!8O

Μιλαμε γι’αρρωστια.

Ναι, μου το βαλε και ο Necromayhem πριν. (Το λινκ). Επος. Εκατσα και ειδα κ ολα τα outtakes που βρηκα στο youtube. :lol::lol::lol::lol:

γραψε AMAN TITLOI TELOUS …ειναι 28 βιντεακια νομιζω…δωσε βαση στα βιντεο !3!,7,10,11,13,15

οχι, δωστε βαση εδω http://www.youtube.com/watch?v=7KHfNIOGXa8

Tα’χουμε ξαναπεί για το Τζακ.
Οι πρόντιτζι τότε πήγαιναν σχολείο ακόμα. ΤΡΟΥ!

HELL YEAH

η ηλεκτρονικη μουσικη πιστευω ειναι σαν το guitar hero,δεν ειναι μουσικη

οπως και ο παπαρδελας ειναι ο donkey kong, δεν ειναι ανθρωπος.

ειμαι ανωτερο πνευματικο ων,προφανως αυτο θες να πεις…α ειμαι και εμοτικον απο χθες το βραδυ.

http://www.youtube.com/watch?v=DmVvlqf49FI

στο 2.20 είναι όλα μα όλα τα λεφτά!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Now playing: Α.Μ.Α.Ν.-Ολυμπιακοί Αγώνες 2004
via FoxyTunes

οχι θελω να πω οτι εισαι ενας πιθηκος που μιλαει μονο για χεσιμο, ποδηλατα και savatage!

αφιερωμενο σε νομιστερακη, παπαρδελα

?

χαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχα

οι βασικες μου αξιες στη ζωη.

Παπαρδέλας, το δεύτερο ινιορ στο φόρουμ!
Συγχαρητήρια, εσύ κι ο Godsmack καταφέρατε ότι δεν μπόρεσε ο damnation κάτι μήνες.

τι ειναι ινιορ?

Γιατί να το κλειδώσω; Οι κώλοι δεν κερδίζουμε; Δεν ανησυχούμε! Τουλάχιστον μια φορά είμαστε μπροστά και θα μείνουμε μπροστά 8)

[spoiler]Δεν υπήρχε έμπνευση στα τελευταία τους ποστς και γράφονταν πράγματα που ενοχλήσαν αισθητική πολλών χρηστών. Τι να κάνουμε κι εμείς οι καψεροί; Από το ποστς το δικό σου και του Τόλκι είχε να γραφτεί κάτι όντως αστείο… :frowning:

@ φόρουμ generally
Βλέπω πολλά χαζά ποστς και σπαμ και σε μουσικές κατηγορίες. Μην ανησυχείτε, το mod team (αν και με τραυματίες μέσα) θα προσπαθήσει να το διορθώσει το θέμα και να μην επιτρέψει να πέσει το επίπεδο στις μουσικές και μη κατηγορίες σε επίπεδο δημοτικού. Μόνο δώστε μας λίγο χρόνο για να ανασυγκροτηθούμε μετά τις διακοπές μας :oops:
[/spoiler]