Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Το εχω δει το κωλοφεστιβαλ στο φορουμ της NWN! :x :blow: :x

χαχαχαχ εχουν πολυ πλακα τα ονοματα, δεν καταλαβαινω ουτε ενα τι γραφει. :frowning:

Ολα ειναι ευαναγνωστα.

το δευτερο απο δεξια ειναι μπαντα? =/

Ποιο ρε παιδιά; τι σκίζει;

Lol! Archgoat λεει… Πιασαρικo :p. Δεν τους ξερω αλλα ετσι κι αλλιως ειμαι λιγο αδαης στα black/death :frowning:

τι ρε και δε το βλεπω;

Nομιζω ο γιασονας εννοει αυτο που ειναι σαν μικρα χτενακια στη σειρα. Τι ευαναγνωστα ρε Ντεθστα :!:

revenge λεει.Απλα δεν ειναι ολες οι γραμμες εμφανεις στο λογκο.

Έχουν καμια σχέση με Dan brown;

Όχι ρε γαμώτο, έχω κλείσει για Muse την ίδια μέρα. :frowning: :frowning:

Απίστευτο το billing του Σαββάτου!!

Σε Times New Roman μπορείς να διαβάσεις πλέον ή σου κακοφαίνεται?:stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα:p:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol:

Now playing: Before the Dawn - Fabrication
via FoxyTunes

Βσκ απο ολους αυτους, Blasphemy αμα εβλεπα θα νοιωθα καλυμμενος.

Τοταλ φακιν γουορ μεταλ αττακ κσερωγω.

Βασικά, Revenge και μετά οοοοοόλοι οι άλλοι. Αλλά είναι και οι Proclamation ρε γαμώτο! Τι να πω, αυτά θεωρώ εγώ μπλακ και όχι τις suicidal μαλακίες της κακιάς ώρας…

Μιας και λεμε για κακο μπλακ, να και κατι που δεν ηξερα.

On January 4th, 2006, Infernus was taken to court on charges of kidnapping, participation in gang rape and illegal weapon possession. With exception of admitting some minor violations of Norwegian fire arm regulations he has declared himself not guilty. In May 2005, Infernus and a friend were sentenced to three years in prison for rape. Both of them appealed the verdict. Infernus won the appeal and was found not guilty in the rape case. He was however convicted of “gross negligent rape” (i.e. he should have known that the woman had been raped by his friend before he himself had sex with the woman - who had at this point surrendered mentally).

Τελικα αυτοι οι Νορβηγοι ειναι πολυ μπροστα. :expressionless: ή πολυ πισω, παρτε το οπως θελετε.

Στο χωριο μου, απλα τους ντουφεκαμε και τελειωσε. Ετσι γινονται οι καθαρες δουλειες.

Αυτός των Gorgoroth δεν είναι? Τι κακό μπλακ μου λες?

Μου καθονται λιγο στραβα να πω την αληθεια.

Ρε ολες οι μπαντες του φεστιβαλ ειναι γαματες ! Τι να λεμε τωρα !
Για οσους υπαινισσονται οτι δεν μπορουν να τα διαβασουν,οπως φαινονται στην αφισα…
Taake___Blasphemy
Denial Of God___Revenge
Horna____ Archgoat
Urn____Black Witchery
___Proclamation

Tι λες τωρα !

Ελα ντε :lol:

Καλά, το Drawing the line από το νέο των Porcupine πολύ Placebo φάση! :stuck_out_tongue: