Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Στη Πάτρα σεισμοί γίνονται συνεχώς, έχει κάτι ρηγματάρες να! Αθήνα κοντά στον Ασπρόπυργο γίνεται χαμός απ’ το πρωί με μέγιστη δόνηση τα 3.5 ριχτεράκια.

σορρυ, απλα ειπα να γυμναστω λιγο :p8)

Ότι πήρε ο κύριος και για μένα.

γαμω τα παιδια είμαστε

:lol::lol::lol::lol:

:lol: Aλλά είναι φτηνή απομίμηση αυτού http://www.youtube.com/watch?v=vJegH_dmd7U.
Έ ρε ΕΣ με τα πρωτεία σου :stuck_out_tongue:

:drunk:

Checkαρετε το…ειναι manowar http://www.youtube.com/watch?v=SHRLwixVhUg

ΙΦ ΓΙΟΥ ΓΟΥΕΡ ΙΝ ΔΙΖ ΑΡΜΣ ΤΟΥΝΑΙΤ

Μετά από έγκριση της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου προωθεί ανακοίνωση της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής του ΑΠΘ στους προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες της πανεπιστημιακής κοινότητας: Συνεργασία της Επιτροπής Κοινωνικης Πολιτικής με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Εστίασης & Διασκέδασης. Παροχή ενός (1) γεύματος ημερησίως σε εστιατόρια της πόλης, καθώς επίσης και παροχή ποτών και καφέ σε διάφορα cafe - bar της πόλης (8 τον μήνα). Τα διακιολογητικά που χρειάζονται είνια: * 2 φωτογραφίες* φοιτητική ταυτότητα ή πάσο* βεβαίωση απο την σχολή* εκκαθαριστικό φορολογικής ενημερότητας των γονιών Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Ιωάννα Πασπάλα, Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής, ισόγειο κτηρίου Διοίκησης, Πανεπιστημιούπολη.τηλ. 2310 995386,email: fititikiline@ad.auth.gr

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Μολις ειδα το ποστ πηγα στα μεηλ και το ειδα:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3: 4 φορες το μηνα καφε και 4 ποτο σκεφτομαι να το κανω και ειμαι κομπλε:p

ΠΤΩΜΑ! Για μενα,λεω!:smiley:

Εγω θα πηγαινω καθε μερα στο κιτσεν μπαρ και θα τρωω αμερικαν μπραουνιζ :-s

Θα παχύνεις. :expressionless:

Πραγματικα ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ :!: Εχεις φαει;

Έφαγα ναι.
Αρακά και ομελέτα.

Αλλά πείναασα πάλι και θα ξαναφάω.

Τα ΘΡΑΣ λάιβ φέρνουν λιγούρα. Μεγάλη. Τσεκαρισμένο.

γελασα λιγακι με γιουζερνεημ ΘΡΑΣΕΜΩΛ, και λεει ειδα λαηβ τζος στοουν σημερα. αληθεια γελασα. Ποιος? Εγω. ενα τσουτσεκι.

Γενικά πάντως, ΕΤΡΩΓΑ.