καποις σχετικος μπορει να προτινει κανενα? δεν εχω ιδεα…
Ρε μουνιά ξυρισα ενα μέρος του καφαλιου μου.
Συγχαρητηρια
Συγχαρητηρια
Το ροζακι μονο για σενα
Edit: νταπλ ποστινγκ. καλτ πραματα
Ψάχνεις mp3 player το οποίο να παίζει και βίντεο?
Μνήμη 8gb ή και παραπάνω, περίπου πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις?
δεν με νοιαζει και πολυ το βιντεο.
μνημη 8 θεωρω μια χαρα για να μην ζοριζομαι και βαζω-βγαζω συνεχεια. το οικονομικο δεν ειναι και πολυ προβλημα για μενα αυτην την εποχη.
Εάν δεν θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά μια καλή λύση που το έχω προτείνει σε φίλο και έχει μείνει αρκετά ικανοποιημένος είναι το Creative Mozaic (link)
Αλλιώς μπορείς να πας στην κλασσική λύση του ipod nano (link)
Να ξέρεις πως σε λίγες μέρες θα παρουσιαστεί καινούρια σειρά ipod και λογικά θα βγει και καινούριο nano, οπότε άμα προτιμάς την apple καλό θα είναι να περιμένεις.
ευχαριστω rip noob!
το πρωτο θα προτιμισω μαλλον. οχι επειδη ειναι πιο οικονομικο αλλα γιατι μισω τα αι-ποντ:p
Και αντικειμενικά να το δεις ποτέ τα ipod δεν ήταν τα καλύτερα mp3 players.
Το 2003 (η το 2004) είχα αγοράσει το creative zen nx (photo). Ήθελα οπωσδήποτε mp3 με σκληρό δίσκο μιας και τα αντίστοιχα με flash μνήμη είχαν 1gb/2gb με το ζόρι, που προφανώς δεν ήταν αρκετό για μένα. (σημ. στον υπολογιστή είχα σκληρό 40gb εκείνη την εποχή).
Το αντίστοιχο ipod ήταν αυτό της τρίτης γενιάς το οποίο είχε χωρητικότητες 15 & 30gb.
280? είχα δώσει για το creative και το 15άρι ipod είχε 300?! το οποίο είχε χειρότερο ήχο, μικρότερης διάρκειας μπαταρίας κ.α.
Το 2006 δυστυχώς μετά από πολλές περιπέτειες ταξίδια κτλ κτλ χτύπησε ο σκληρός του creative, αν και μπορώ να τον αλλάξω προτίμησα να αγοράσω το ipod 5,5g με τα 30gb μιας και ο γερμανός είχε προσφορά όλα τα ipod 20% κάτω. Έτσι αγόρασα ένα μαύρο ipod (γιατί το ασημί δεν υπήρχε περίπτωση να το 'παιρνα).
Δεν είμαι αρκετά ευχαριστημένος, φαίνεται οτι η apple στοχεύει σε ένα ευρύ κοινό το οποίο δεν έχει πολλές απαιτήσεις και δίνει αρκετά στην εμφάνιση. Αυτό φαίνεται και όταν ανοίγεις το κουτί του και διαβάζεις με μεγάλα γράμματα “Designed in California”
Εδώ και κανα χρόνο περίπου του πέρασα το rockbox αλλάζοντας το άθλιο λειτουργικό της apple, το οποίο αναπαραγάγει flac,ogg και ένα σωρό άλλα.
Δυστυχώς η μπαταρία του κρατάει πλέον ελάχιστα και σύντομα σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο κινητό που να έχει 32gb τουλάχιστον ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλάω μαζί μου 2 συσκευές.
Το Ν900 φαίνεται αρκετά καλό πάντως.
ρε ελλανορ εσβησες που εσβησες το θρεντ μου γιατι κλειδωσες και το αλλο με τους μπατσους ?
Μ.Γ.Δ.
Γιατι οι μπάτσοι θελουν κλέιδωμα!
Πότε σου έσβησα θρεντ? Το άλλο που κλείδωσα είπα πως το έκανα γιατί το ίδιο είχες ποστάρει και στο θρεντ για την αστυνομική βία, δε χρειάζονται 2 φορές τα ίδια…
Τουλαχιστον συννενοηθειτε μεταξυ σας ρε:)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
συγνωμη το θρεντ στο οφφ τοπικ δεν σβηστηκε ? η μηπως δεν βλεπω καλα ?
επισης κλειδωθηκε και για δυο λεπτα το θρεντ για την αστυνομικη βια…
Μ.Γ.Δ.
Οντως, κλειδώθηκε κατα λάθος. Το ανοίξαμε πάλι. Σορρυ, είναι αργά, και κουτουλάω.
Το άλλο θρεντ σβήστηκε (απο άλλο μοντ), και εξηγούσα πριν σβηστεί πως απο τη στιγμή που έκανες το ίδιο ποστ στο θρεντ για τη αστυνομική βία, δε χρειάζεται να ανοίγουμε νέα θρεντς. Υπάρχει θρεντ ήδη γι’ αυτά.
Cheers
Χασίς
Ο λατινογενής όρος ασσασίν (assassin) στα αγγλικά σημαίνει δολοφόνος. Η λέξη ετυμολογικά συνδέεται με μια μουσουλμανική στρατιωτική, θρησκευτική αίρεση των Χασσασίν (Hashshashin), οπαδών του προφήτη Ισμαήλ που ξεκίνησε την αίρεση.
Πιστεύεται πως Χασσασίν, που έδρασαν μεταξύ 8ου και 14ου αιώνα, παρασκεύαζαν από κάνναβη χασίς και έκαναν χρήση όταν ήθελαν να δολοφονήσουν κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο για πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους. Λέγεται, μάλιστα, ότι στα υψώματα του Κασμίρ, όπου ο βρισκόταν ο αρχηγός τους, είχε χτιστεί ένας κήπος όμοιος με τον Παράδεισο που περιγράφεται στο Κοράνι. Έτσι μαζί με το χασίς και τις υπόλοιπες απολαύσεις ο επίδοξος δολοφόνος “βίωνε” την έννοια του Παραδείσου για να φανατιστεί.
Και χιλιοστη φορα που εχει ποσταριστει μη σου πω.
Έρχονται οι prodigy? :-k
Έρχονται οι ΤΟΚΙΟ ΧΟΤΕΛ ΡΕΕΕ