Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Βεβαίως και ξέρω.
Αλλά αν ήμουν εγώ η ατάκα της θα ήταν “αυτή η ΤΣΟΝΤΑ είναι δικιά σας?” και τα υπόλοιπα θα έρχονταν μόνα τους… 8)8)8)

Οκ,αμα σε ηθελε εσυ να της ελεγες οχι.

Μπορουσε να ειναι Τσεχα. Μονο αυτο σου λεω. Τελος.

μπορουσε επισης να ηταν ο παπαρδελας με νεο λουκ και περουκα. αυτο μονο τελος.

Ε τότε η ατάκα θα’ταν “αυτή η Τσέχα είναι δικιά σας” (χωρίς ερώτηση) και τα υπόλοιπα θα ταν ιστορία… 8)8)8)

εντιτ. Εσυ ο αποπάνως ο τραβελοκοτόπουλος να πας να ακούσεις νέο κλαουντκίκερ. Ακούς?

Πολυ κουρσαρος την εχεις δει τελευταια. Για ριξε αγκυρα για δε σε βλεπω καλα.

εντιτ. Μη του τη λες, τα σπαει το κοτοπουλο.

Όταν είχα δει την πρώτη φώτο παπαρδέλα, με τα λουλουδάκια στ’ αυτί ντε, και μέχρι να ανοίξει η εικόνα και να φανεί η μπλούζα manowar, νόμιζα ότι ήταν κορίτσι… :expressionless:

δεν ειμαι σε φαση για τετοια περιπλοκα πραματα, θελω το γλυκο μου το μπλακμεταλακι αυτο το καιρο.
να μου το θυμιζεις παντως.

αυτη μου ηρθε στο μυαλο κι εμενα πλας το μεηκαπ.

Κατεβαλα φιλοτιμες προσπαθειες να το ακουσω ρε συ αλλα ολο παταω πλει και μετα απο λιγο διακοπτεται :lightsabre:

γτι ρε ψηλε…δεν ξερω τι παιζει…οι αλλοι που ακουνε δεν αντιμετωπισαν προμπλεμ…παρεπιπτοντως συνεχιζεται για πολυ ακομα το προγραμμα

Aκυρο το εφτιαξα. Μαλακια του int. explorer ητανε. Ανοιξα με μοζιλα και εστρωσε. Keep it up :smiley:

Και τώρα εσύ παίζεις???
Ακούω και εγώ!!!..:slight_smile:

ναι εγω ειμαι…:slight_smile:

Χα! Ωραίος…!!!
Άντε και έχουμε τα μπλουζ σήμερα…:lol:

Κάθε πότε κάνεις εκπομπή ρε???

καθε πεμπτη 12 μεσανυχτα και μετα…οσο παει…

ska-τα

δεν εχω μπαταρια στο κινητο… και βαριεμαι…

ε;;;:-s

ο Jan Cyrka σας εχει ολους.

http://www.youtube.com/watch?v=hHEtjf8kusM&feature=related χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχα