Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Welcome to our newest member, travolta

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ καινούριο ημότικον με φαβορίτα και πέτσινο προς τιμήν του! :bow::bow::bow:

ποσο καψιμο να βαζει ο αλφα 10η εντολη και καπακι κοκκινο κυκλο με τον ιδιο πρωταγωνιστη?

Ρε πως μ’ αρέσουν και τα δύο!! Μερικά επισόδεια είναι πολύ αρρωστα…

Θύμαμαι χαρακτηριστικά το επισόδειο με τον Βασίλη χαραλαμπόπουλο (είσαι το ταίρι μου κλπ) που ήταν προβληματικό παιδάκι που παιζε πιάνο αλλά ντρεπόταν να παίξει μπροστά σε άλλους και μια μέρα σκοτώνει την οικογένεια του και παίζει μπροστά τους καθώς ήταν νεκροί…

Και το μέγκα να παίζει “είσαι το ταίρι μου” :lol::lol:

ναι ρε συ το συζητας?αγαπαμε κοκκινοπουλο!!:wink:8)

φριντομ δεν μαρεσει καθολου…:stuck_out_tongue:

Τιιιιιι??? παιδιά έχω αναθεωρήσει για είσαι το ταίρι μου τα τελευταία χρόνια…Γαμεί!!

απο κωμωδιες μονο l.a.p.d

s1ngles ρε μουνια!

Mojo:(

jojo!:smiley:

Καταραμένες πιτσιρίκες

αχ ρε αλ σαλεχ παντα σε γουσταρα…αλλα παιδακι μου εχεις κωλαρα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Καταραμένες δεν λες τπτ!

"Τι ειναι αυτος ο κατσαπλιας;

Ελα εδω κοπελα μου. Ολα τα λεφτα λουλουδια, βασιλισσα θα σ εχω"

Ti mporei na pathei o anthropos…:lol:

daz, jason, angmar ακούω 8)

Trelo moro alla ego eipa. Gia ton Angmar mono Kim. Den tha ton xantakoso ego.

Η απορια της ημερας βρισκεται στο τι ακριβως ελκυει μια γυναικα 1.80, κουκλαρα με τα ολα της.

Ποντικισιο μουστακι, απο αυτα τα πολυυυυ αθλια, 5-6 ποντους κοντυτερος, βλεμμα αγελαδας, τυπου του κλεβεις τη γυναικα και δεν εχει παρει χαμπαρι και γνκ ρε παιδι μου, λιγο κακομοιρης. Τι λιγο. Μα τω Θεο ε, ειμαι απο αυτους που οταν βλεπουν καποιον να συνοδευει μια απιστευτα ωραια γυναικα, λεει απο μεσα του ‘‘μπραβο, ωραιος’’. Αλλα ρε γμτ. Ερχεται καποτε η στιγμη που λες ‘‘γιατι;’’. Ποιος ξερει, μπορει να εχει κρυμμενες αρετες, επειδη λεφτα δεν τον εκοψα με τιποτα.

E den tha itan kai ftoxos.

Βλεπω πολυ σιγουρια στο λογο σου. :lol:

Αυτο στο πιο μεγαλοσωμο και 1.85 ειναι ο,τι πρεπει.