Ισχύει :*
Λολ πρωτη φορα που ειχα παει να φτιαξω ομελετα μου ειχανε φυγει και 2-3 κομματακι τσοφλι αυγου μεσα :oops:
Γενικα εχει πεσει πολυ fail στις αποπειρες μου να μαγειρεψω αλλα μπορω να πω οτι εχω γινει καλος τωρα.
το ρυζι μου δεν εχει γευση απορρυπαντικου τωρα πια
Καλά, αυτό με τα τσόφλια είναι τεράστια αλήθεια! Τις προάλλες αποφάσισα να κάνω σπανακόπιτα και έλεγε “σπάστε 3 αυγά”. Παίζει να μου πήρε 5 λεπτά αυτό το βήμα μόνο. Με το παραμικρό σπάνε τα %#$@ :x
Πρέπει να το αποδεχτώ. Τα αυγά είναι ο Κρυπτονίτης μου. Μπορώ να κάνω χταπόδι κρασάτο, Σπετσοφάι και γαρίδες σαγανάκι και έχω αποτύχει μέχρι και στο βραστό αυγό (true story)
νομιζω σε αλλο thread του off topic πηγαινε αυτο, ετσι?
δεν ξερω αν με καταλαβαινεις…
αυτος που του λειπει η μαμα.
Καλα σιγα την αποτυχια με την ομελετα. Εδω καποιος αλλος (:–) δεν μπορει ουτε ζεστη σοκολατα να κανει #-o
Εγω δε μπορω ουτε νες ρε!:oops:
Eκανες όμως κχουέπες.
:oops:
Δεν το κατάλαβα… :oops: Στείλε λινκ αν είναι καλό τόπικ! Εδώ και καιρό έχω σταματήσει να διαβάζω φόρουμ γιατί δεν έχω χρόνο. Στείλε και ό,τι άλλο καλό έχει ανοίξει
:D:D:wink:
Η αληθεια ηταν ομως οτι μεχρι και γω να σπασω το αυγο και να το χυσω μου βγηκε η μπαναγια!
Καντε θρεντ “ειμαστε για τον π…τσο και γουσταρουμε” να βγαλουμε το αχτι μας με τα fail μας
ελα ρε, ευκολο ειναι.το πιο trendy thread των τελευταιων ημερων.
the gayest thing ever.
τωρα ομως που το ειπα, χαλασε το καλοστημενο μου αστειακι και γκρεμιστηκε το προφιλ που ειχα, ως τον ανθρωπο με το πιο καυστικο χιουμορ στο συμπαν.
με κατεστρεψες karvou.με κατεστρεψες.:(
Προς τιμήν μου, πριν διαβάσω το ποστ σου κατάλαβα ποιο τόπικ έλεγες κι ερχόμουν να το ποστάρουν!!! Τώρα να δεις gayλίκια που πάω σούπερ μάρκετ να μου αγοράσω υλικά για μπιφτέκια και ένα καλύτερο απορρυπαντικό για τα πλακάκια του μπάνιου (βρωμάει αυτό που έχω)
πραγματικα χρειαζεσαι διακοπες, οπως λες και στο ‘‘διπλα’’ thread, γιατι βλεπω να χανεις την ταυτοτητα σου.παρεκτρεπεσαι…
Εχω μαγειρεψει με ποδιά (for shits and giggles but still…) και εχω ποσταρει και σχετικη φωτο στο θρεντ με τις φωτο χρηστων.
Θα παμε με τον Καρβου χερακι χερακι στο gayest things ever θρεντ μου φαινεται. :roll:
Σε έχω. Μόλις ζήτησα από τη ταμία στο σούπερμάρκετ να μου δώσει και τα κουπόνια που μαζεύω για να πάρω με 70% έκπτωση μια κατσαρόλα!!! :lol:
ολοι τα κανουμε αυτα,εγω τους ποντους στο καρεφουρε εναν-εναν τους μετραω μεχρι να φτασει η 5 ευρω εκπτωση
Oντως με εχει :evil::x
περα απο το γεγονος πως το μαγειρεμα ειναι οτι πιο τρου υπαρχει…
true ειναι απο τις αρχαιες εποχες το κυνηγι, που ο αντρας πηγαινε την τροφη σπιτι και η γυναικα μαγειρευε.