Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Εγώ ή ο deathster, o deathster ή εγώ? ιδού η απορία:-k:-k:-k

Now playing: Sinisthra - Coming Up Roses
via FoxyTunes

βαλτε να ψηστε κι οι 2 παστίτσιο να βρούμε τον ένοχο.

Nαι ρε ! Και η μαμα deathster τι ρολο βαραει ?

Εφτιαξε και κατι κολασμενα φασολακια σημερα…

“τουρμποκίνητος” ντέθστερ αλερτ.

Παστίτσιο αύριο θα κάνει ένας φίλος μου, τυχαίο?

Now playing: Sinisthra - Fearless Under The Falling Sky
via FoxyTunes

αν ειναι μοντ ο φιλος σου παρτε σουβλακια αυριο…

Φασολακια ρε,οχι φασολαδα. :stuck_out_tongue:

Καληνυχτα παιδες.Δουλεια και στα καπακια ταξιδι αυριο.
Tankard λεμε :bounce:

ΜΟΝΟ WASP ΑΥΡΙΟ!

Εγώ θα πάω σε ένα γάμο. :stuck_out_tongue:

τι wasp ρε σκατιφλωρε.
ISIS PE MOYNIA!!!

πουστ ροκ?:stuck_out_tongue:

Πουστ αλλά όχι πλέυμπακ:p

Πφφ, έγινε μια φορά και το 'χετε κάνει θέμα:p

εντιτ. αργώ. :frowning:

Οι Τσέχες δεν είναι όλες όμορφες, αλλά αυτές που είναι…ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ!

Απο το Cosmo.gr

[SIZE=“4”]Δε θα απαντάει ο Άγιος Βασίλης στα γράμματα των παιδιών![/SIZE]

Όσο και να περιμένουν οι μικροί Αμερικανοί απάντηση δε θα πάρουν από τον Άγιο
Βασίλη τα φετινά Χριστούγεννα αφού τα ταχυδρομεία της χώρας αποφάσισαν να μην στέλνουν πλέον επιστολές στο Βόρειο Πόλο.
Τα ταχυδρομεία έστελναν τα γράμματα που έγραφαν οι μικροί φίλοι του Άγιου Βασίλη σε μια κωμόπολη της Αλάσκας και εθελοντές απαντούσαν στο κάθε παιδάκι ξεχωριστά. Η απόφαση για διακοπή αυτού του εθίμου, που κρατά από το 1954, προήλθε ύστερα από την αποκάλυψη πως ένας από τους εθελοντές ήταν στον πανεθνικό κατάλογο των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων.
Αντίθετος σε αυτήν την εξέλιξη είναι ο δήμαρχος του Βόρειου Πόλου, Νταγκ Άιζακσον, ο οποίος δήλωσε πως εδώ και μισό αιώνα δεν έχει συμβεί τίποτα το μεμπτό με τα γράμματα των παιδιών, που φτάνουν τα 150.000 ετησίως. Μάλιστα, προσέθεσε πως τα παιδάκια θα λάβουν απάντηση μόνο εάν συμπληρώσουν στο φάκελο την ακριβή διεύθυνση του Άγιου Βασίλη.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου των ταχυδρομείων, Έρνι Σουάνσον, αυτή η απόφαση έχει ως στόχο την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μικρών παιδιών ώστε να μην διαθέσιμα στον καθένα.

Κ εγω που μια ζωη εγραφα “Προς Αγιο Βασιλη” τι θα κανω;;;; :cry:

Οκ τωρα που ειδα το βιντεο που ανεβασε ο Godsmack μου βγαινει περισσοτερο να στειλω γραμμα στον Στιβεν Σιγκαλ να σκοτωσει αυτον τον μαυρο που τρωει αυτα τα σκουλικια παρα στον αγιο βασιλη…

η Ντορα ειναι τραβελι

Το αν ειναι τραβελι δεν ξερω, παντως πρεπει να αφησε μια κλανια αλλο πραγμα! Δες τον τυπο στα αριστερα της φωτογραφιας! [SIZE=“4”]Τα εχει δει ολα![/SIZE]