Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Πρεπει να διαβασω και ειναι το τελευταιο πραγμα που θελω να κανω. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ βαρεμαρα και το μυαλο αλλου. Πω.

ήταν ήδη αργά όταν είπες αυτές τις λέξεις, και εγώ

red rum,φτου σου:p

Βεβαια με το ποστ του ο Red Rum απλα μας ωθησε στο να βρουμε το signature σου Lupin και να το πατησουμε (κι εγω μαζι). Η περιεργεια ειναι μεγαλη δυναμη ρε φιλε.

Εκλασα στα γελια με το rickrolled παντως :stuck_out_tongue:

+1,δικιο εχεις:lol:,ρεντ,ανακαλω το ‘‘φτου σου’’:p…

Την πάτησα και γω τη σίγκνατσουρ του Λούπιν. Ω ναι.
Τι κερδίζω? :bounce:

Θα μου εξηγήσει ποτε κανεις ποιος ηλίθιος σκέφτηκε τα club sandwhiches με πατατάκια???

γιατί τι έχουν;

Πατατάκια.

Εγω επαιζα το Obe’s Odyssey στον υπολογιστη! Κ θυμαμαι μια χαρακτηριστηκη μερα που ειχαμε παει τελευταια μερα πριν τις διακοπες των Χριστουγεννων σχολειο οταν πηγαινα 5η δημοτικου μονο 3 ωρες για να φτιαξουμε χριστουγεννιατηκες καρτες κ μετα γυρισα στο σπιτι, εξω να ριχνει καρεκλες κ εγω μεσα να παιζω μεχρι το βραδυ Obe’s Odyssey μαζι με ενα φιλο! Αξεχαστες στιγμες!

Υ.Γ. Μου λες για ολντ σκουλ καταστασεις; Φιλε στο πατρικο μου εχω το ασπρομαυρο Gameboy με μια κασετα Gargoils κ μια αλλη με ενα διαστημοπολοιο που δεν θυμαμαι το ονομα γιατι την ειχα ξυσει απο πανω! :stuck_out_tongue: Κ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ!!

Τι με κερνανε σφηνακια ρε πουστη μου οι ζωαρες αφου οδηγαω…
Κι εγω δεν ξερω πως καταφεραμε και φτασαμε σπιτι. Μιλαμε απεφυγα μια διερχομενη ξανθια οδηγο η οποια δεν πρεπει να εχει ξαναδει ταμπελα stop στη ζωη της σας αιλουρος.
Το οτι εγδαρα λιγο τον προφυλακτηρα στο παρκαρισμα το αφηνω ασχολιαστο O:)

[καρδουλες] σε αλουκαρντ,δικος μας κ αυτος…

Πο,καπου τωρα ειμαι στα μισα του Judge Dredd,που το βλεπω σε PARTS στο YOUTUBE…,ναι,ΒΑΡΓΙΕΜΑΙ τοσο πολυ:p…

ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΝΤ ΓΑΜΩ! ΤΙΝΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ;

ΠΡΟΣΚΥΝΩ

rick astley ρε, για να πω την αληθεια το φχαριστηθηκα 8)

8)ετσι…

αν και γμτ,υποτιθετε πως επρεπε να σπειρει μισος,νευρα και απεχθεια στο προσωπο μου:p:?

δεν σπερνεις απεχθεια με rick

δηλαδη για ονομα ποιος λογικος ανθρωπος, θα σου κραταγε κακια??

παντως θελω να το πασαρω σε ενα φιλο μου που ειμαι σιγουρος θα ψαχνει το reset :lol:

Bασικα για καποιο λογο καθε φορα που βλεπω τη φατσα του rick θεώ να τον βαρεσω μεχρι να του γινει η μουρη επιπεδη… δεν ξερω μου τη δινει… αλλα κι εγω το φχαριστηθηκα και γελασα.

Δε σου κραταμε κακια ρε Lupin. Εισαι πολυ αγαπουλης :stuck_out_tongue:

lol και στους 2 αποπαω:D…εμενα οταν μ το ειχαν πρωτοστειλει,παλια ομως,απο αλλο σαιτ κ δεν σκαμπαζα και πολλα τοτες,εβριζα θεους και δαιμονες αρχικα…ομως εχει γαμω τα γελια…ειναι να το στελνεις σε τπτ κοπελες κ ετσ,π δεν εχουν και πολλες επαφες με το σπορ,που κανουν restart το pc μετα:lol::lol:(εχει γινει:p)…

χαχα πάτησα και εγώ στο λινκ
ρε lupin πόσο πιο true θα ήσουν;
γάμισε!!
έχω να το στείλω σε πολλούς χεχε :twisted:

KAΛΗΜΕΡΑ!!!

πωπω καλα πολυ γελιο αυτη η βλακεια με το rick astley κι εγω παω να τη στειλω χιχιι:respect::twisted: