Η καλύτερη λύση είναι πριν κοιμηθείς να πιείς τουλάχιστον δυο ποτήρια νέρο, και με το ζόρι άμα γίνεται. Επίσης άμα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, το πρωί μόλις ξυπνήσεις πίες ένα ποτήρι μπύρα.
Πάντως σίγουρα μη φάτε κάτι γλυκό…Ήμουν λιώμα μια φορά και σα μαλάκας λέω σ΄ενα φίλο μου: Πάμε να φάμε παγώτο να γίνω καλύτερα…Μετά από λίγα λεπτά είχα ξέρασει τον ταρίφα κι άκουγα παναγίες
Λοιπον τωρα πια δεν πινω αλλα να σου πω τι επιανε σε μενα
αν εχεις ξερασει εχει καλως γιατι βγαινει απο μεσα σου κ σου μενει μονο το κεφαλι
αν οχι ΝΕΡΟ πολυ νερο αν και αντε να το πιεις με στομαχι χαλια
Για την ανακατωσουρα φρυγανιες
αλλα…να πω την αμαρτια μου μετα απο ενα βραδυ με ξυδια σηκωνομουν το πρωι και επινα ενα ποτηρι απο αυτο που με ειχε αποτελειωσει το βραδυ
Εγω αντιθετως εχω ακουσει οτι τα γλυκα σε ξενερωνουν, αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε.
αντι να τρωτε γλυκα κοιταξτε να δουμε τι θα κανουμε με Μαθηματικα Ι…
Το μπλε βιβλιο του Thomas εχεις; που ειναι σε 2 τομους;;
TO ΠΕΟΣ
Θα πάρουμε μαθηματικά ένα…πάλι…
Oπωσδήποτε διαβάστε το πιο καινούριο άρθρο για τα 90s
http://faeenamalaka.blogspot.com/
Σήμερα έχασα τα μισά κυκλώματα επειδή έκλαιγα απ’ το γέλιο σκεφτόμενος κάποια αποσπάσματα
γυρο απο ποκεμον…αηχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχχααχαχαχα
Καλά και εκεί που λέει για τον ευχούλη ότι είναι σαν super- σαγιαν που χει κάνει σολάριουμ έκλασα!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα…πεθανα ομως!
Αντε ρε, ακομα μαθηματικα Ι χρωστατε? Επειδη ειναι το μονο μαθημα που παρακολουθω συστηματικα, μπορω να σας δωσω σημειωσεις, αλλα θελουν αποκρυπτογραφηση απο τα ιερογλυφικα μου
Everything but the Girl: Το κοριτσάκι που είναι σαν αγοράκι που μόλις βιάστηκε από Καθολικό παπά.
ΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
ελα, δευτερα ειναι.
Τσουτσεκιλες και τα ρεστα
http://kapsimo.net/modules/myiframe/
σε ποιο υποτονικους ρυθμους σημερα
Τραγουδαω απο χθες το κοπακαμπανα εξαιτιας αυτης της βλακειας
Ρε γαμει η διαφημιση Και εμενα μου εχει κολλησει και την τραγουδαω τη μαλακια
Παρε φατσες ρε. Ειναι υποψηφιοι μαζι με τις φρυγανιες Παπαδοπουλου και μια παλια της ΤΙΜ για ξυλο :Ρ
^ Στα διάλα, μου κόλλησε κι εμένα τώρα:p
Την Τετάρτη θα πάμε να κράξουμε το New Moon. Αν δεν φάμε ξύλο από τα fangirls θα είμαστε πολύ τυχεροί:lol:
Επίσης θέλουμε μια τέτοια μπλούζα οπότε στην επόμενη ταινία το κράξιμο είναι σίγουρο.
Και κατι φανγκερλζ που ξερω το κραξανε.
Οχταδες κοιλιακων να κανουν παρελαση
γαμω τις διαφημισεις,καλογυρισμενη κ εθιστικα καλογουστη
ελα ταινια για 13χρονα ειναι
τωρα που τελειωσε ο βλακας ο χαρυ ποτερ πιασανε τα βαμπιρ #-o
Τελικά είναι δύσκολο να μεγαλώνεις γονείς…:-s