Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Δεν με άγγιξαν έως τώρα αυτά τα διλήμματα. Όταν δεν έχω όρεξη δεν κατεβαίνω,τόσο απλά. Δεν θα περάσω και σε πολλά μαθήματα βέβαια, αλλά τι διάολο; Πρωτοετής είμαι.

Χαλάρωσε.

κι εγώ την ίδια τακτική έχω με πάνοκόστο με τη μόνη διαφορά ότι δεν έχω ποτέ όρεξη να κατέβω…άκομα δεν ξέρω αν πράττω καλά ή κακά (λογικά κακά) αλλά έχω άρχισει να αγχώνομαι μπορώ να πω…

Συμβουλή προς πρωτοετείς: Σχολή κάψτε, εξεταστική μη κάψετε ποτέ όμως…Ακόμα και ένα μαθημα να περάσετε μετράει…

dots: Πότε έχουμε κυκλώματα?? έχουμε να κάνουμε άπειρο καιρο, κι έχω μπερδευτεί

Ναι μας καθυστερησαν οι φλωροι. Την Δευτερα π ερχεται 7-12 έχουμε και τελειώνουμε:D

Γνώμη του γέρου είναι να ζήσετε τα 2 άντε 4 πρώτα εξάμηνα μέχρι να βαρεθείτε το κωλοβάρεμα. Από εκεί και πέρα είναι μαλακία να γράφετε τελείως την σχολή, και ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείτε μήηηηπως δεν είναι για εσάς.
Γνώμη κάποιου που θα έπρεπε να έχει τελειώσει, όποιος θέλει με ακούει :slight_smile:

Τι σχολή ρε;… Ηλεκτρονικός…;

Ηλ. μηχ.

αυτο και επισης ΜΗΝ παιρνετε απογευματινα μονο για να ξυπνατε μεσημερι…γιατι αναγκαστικα τα τελευταια εξαμηνα θα ξυπνας μονο πρωι για να μην κοπεις…:(:|:evil::evil::evil:

& Τεχ. υπ. :stuck_out_tongue:

bariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai, bariemaibariemai,

υ.γ. μην μου το σβησετε επειδη ‘‘δεν επιτρεπονται τα greeklish’’

Τίποτα.

ΤΕΛΟΣ η καταληψη!!!παλι καλα που δεν κοιμηθηκα εχθες για να κοιμηθω σημερα νωρις…ουτε που να το’ξερα…εχω να κοιμηθω 54 ωρες 8)
καληνυχτα φορουμ!
:bye:

Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ

Γιατι εσυ στην καταληψη εμενες ξυπνιος?:stuck_out_tongue:

τωρα που το σκεφτομαι,δεν θα παω μωρε βαριεμαι,απο μεθαυριο…ποιος το γαμαει τωρα…θα τις δικαιολογησω που θα τις δικαιολογησω,μια παραπανω τι θα πειραξει?μπουρδελο-σχολειο ειμαστε ετσι και αλλιως…

Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ ΜΑΖΙ.

ΛΩΛ
:oops:

Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ, ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΠΕΣ.

χεχεχεχε :lol::stuck_out_tongue:

Βαριέμαι να ξαναπατάω καπςλοκ.

wtf?μας αφαιρουνται ποστς?:-k