Είστε τόσο κωλόφαρδοι. Τα καλύτερα σε εσάς έρχονται μόνο
τιμα τυπα πισω απο εμενα που ειχε φερει στην βιβλιοθηκη υπολογιστη προηγουμενης…χιλιετιας(για amstrad)μου φανηκε και τιμα εμενα που ηθελα να το βγαλω φωτογραφια με το κινητο αλλα δεν το εκανα γιατι υπηρψε κοσμος;
δεν μπορουν να ερθουν το Σαββατο που θα ειμαι και εκει ρε γαμω?
Outloud στο ραδιο αρβυλα.
Κατά Θεσ/νίκη μεριά θα ανεβούν?
ΥΓ: Βάλτο στα events να το μάθουν περισσότεροι.
ερχονται γιαννενα στις 19 αν θυμαμαι καλα,δεν ξερω αν θα παω
Θέλω και γω. Για εμένα μόνο. Για τον ευατούλη μου. Μία καραμελίτσα!
καλημερα στο φορουμ!:bye:
τι κανετε ολοι σημερα το πρωι?
Θεϊκό phishing mail:
Αγαπητέ Εθνική Τράπεζα της πελάτη Ελλάδα,
Επειδή οι μικροί χρήστες μήκος ισούται σχεδόν δεν της ασφάλειας λόγω των νέων κλειδιά κρυπτογράφησης, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδα θα αλλάξει καταγραφής του επί της διαδικασίας. Από τώρα και στο εξής θα συνδεθείτε χρησιμοποιώντας Master Card σας. Πρώτη φορά που θα συνδεθείτε θα χρειαστεί ΑΤΜ Pin σας για σκοπούς ελέγχου, ένα νέο κωδικό πρόσβασης θα ταχυδρομηθεί στη διεύθυνση χρέωσης σας λίγο μετά την πρώτη σύνδεσή σας (3-4 εργάσιμες ημέρες). ΣΗΜΕΙΩΣΗ:-Πρώτη φορά είσοδος θα είναι υποχρεωτική για όλους τους πελάτες των τραπεζών.-Μετά την πρώτη σύνδεσή σας και μέχρι Master Card κωδικό σας φτάνουν θα συνδεθείτε στο Internet Banking με παλιό Αριθμός πελάτη σας και τον κωδικό Για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας, ακολουθήστε τις παρακάτω σύνδεσμο:
http://nbg.vps-gr.com/p0rtal/wps/LoginPageMap.php
© Εθνική Τράπεζα της Ελλάδα S.A.,
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
Ακαδημίας 68, 106 78 Αθήνα
Ελλάδα
το πιστεύετε οτι σε λίγες μέρες φεύγει η δεκαετία των 00’ς
θελω 90’ς και 00’ς πισώ!!
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
Πάει.
Αντί ν’ ασχοληθούν με τίποτα σοβαρότερο οι μαλάκες πάνε και κλείνουν τα σάιτ.
Αυτο. Αντι να κοιταξουν να κλεισουν κανενα κυκλωμα παιδικης πορνειας μου κυνηγανε τα σαιτ που εχουν ταινιες και τραγουδια.
Ευτυχως υπαρχει ακομα το g3twarez
στόμα σε όλους
:p:p
ευχαριστω θειο,μου ανοιξες την ορεξη 8)
ανταποδιδω:
αντε επειδη σαγαπαμε,here you go:
Τσοντόβιε γκόντσμακ. Είχες δεν είχες, εκεί το εστίασες το θέμα πάλι.