Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

σημερα ειλικρινα εχω βαρεθει τη ζωη μου.ολη τη μερα μες στο σπιτι,κουτουλαω.αλλα ετσι οπως καθομουν μου καθησε μια μελωδια στο μυαλο.πηρα την κιθαρα μου(που δεν ξερω να παιζω κανονικα),σκεφτηκα τους στιχους και που θα μπουν τα ντραμς(εχω και φιλο ντραμερ)και ετοιμο το τραγουδακι.καποια στιγμη θα το ηχογραφησω για να μη χαθει:p.

ονοματακι εχεις σκεφτει?

Εγω θελω να διαβασω λιγο ηλεκτρομαγνητισμο μεχρι τις 11… :stuck_out_tongue:

Burn the night with me!με συναυλιακο ρεφραιν,σε στυλ hard rock των 80`s,με λιγη δουλει,καλο θα ειναι το τραγουδακι

για να παρεις καμια ιδεα…

καλα ουτως ή αλλως για την πλακα μου το κανω.σιγα μην το κυκλοφορησω κιολας!:stuck_out_tongue:

τι εννοεις μουφα?
αυτοι ηξεραν πιο πριν την πραγματικη αξια του Gr στο ονομα μου…
:stuck_out_tongue:

Τι μου λες παιδι μου; Τα πραγματα μιλανε απο μονα τους…εισαι Gay! Τελος! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εδω και τοσο καιρο λεω να ακουσω το κατωθι album και ολο το αναβαλλω…

το χει ακουσει κανεις να πει γνωμη?

από postwave:

Έτσι, βρέθηκα 5 μέτρα πίσω από τα κάγκελα που χώριζαν τη δεύτερη ορχήστρα. Δηλαδή μαζί με τους κάφρους. Οι περισσότεροι αναγνώστες θα ξέρετε ήδη πόσο άθλιο κοινό είναι οι μεταλάδες. Σπρώξιμο για πλάκα (ακόμα και σε κοπέλες), στρίμωγμα εκεί που δεν χωράει ούτε καρφίτσα, crowdsurfing, και γενικά στα μισά πολύ έντονα κομμάτια, τη μισή ώρα κοιτούσα σε ποιον θα ρίξω αγκωνιά, και πώς δεν θα λιώσω κατά λάθος κάποια κοπέλα 1,60 που απλά προσπαθεί να βλέπει, αντί να κοιτάω τους Rammstein.

Φτου σας, μεταλάδες :lol:

στειλε λινκ πλοξ :bounce:

http://www.postwave.gr/content/view/1631/10/

ντανκε
:thumbup:

Ποσο βαρετο κεφαλαιο παιζει να ειναι η στατιστικη στα μαθηματικα ΓΠ. Ποσο.
Και γραφω τριωρο σε αυτο και το διαφορικο λογισμο, απο τον οποιο διαφορικο λογισμο δεν θα διαβασω τιποτα αφου τα κανω χ10 σε δυσκολια στην κατευθυνση.
Αλλα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ; Και μονο που ακουω τον τιτλο βαριεμαι :frowning:
Λεω και γω τον πονο μου. Go on.

γκουντ λακ γουιθ δατ :bleh:

Γαμάει η στατιστική.

Και την επομενη μερα γραφω παλι τριωρο μαθ.κατ. σε μιγαδικους και ορια-συνεχεια. :dance:
Και οχι η στατιστικη δε γαμαει, ειναι βαρετη :frowning:

Ρε που ειναι το θρεντ Kαλυτερες κυκλοφοριες 2009?Ξερει κανεις?ΔΕΝ μπορω να το βρω.

Ενα search μακρια boy.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=11513&highlight=���������+�����������+2009

ξέρω γω στις κυκλοφορίες μήπως…

εδιτ: ότι είπε η από πάνω. Επίσης η στατιστική gamay!