Kαλα δεν εχουν τι ειδηση να βγαλουνε μου φαινεται. Αυτο το βιντεακι πρεπει να κυκλοφορει τουλαχιστον καμια 3αρα χρονια. Παλια ιστορια
Γιατί θα πρέπει ο κατα τα άλλα αγαπητός ηλικιωμένος γείτονας να σκουπίζει την μύτη του με τόσο θόρυβο λες και περνάει τριαξονικό πρωινιάτικα,κόβωντας μας όποια όρεξη είχαμε για πρωινό;
ηθελα απλα να σας πω πως το σουτιεν μου ειναι απαλο σομον.
Η μόδα στο fb είναι να γράφεις το χρώμα.
συγγνωμη.
απαλο σομον. της αγνοτητας.
Κι εσείς πού τη μάθατε τη μόδα ωρε;
Μόνο μεταξύ κοριτσακίων προωθείται το μεηλ άντε μας τώρα, σουσουράδες!
Πηγε κανεις στην ιστοσελίδα του αγγλικού hammer προσφατα; Κανουν ένα γκαλοπ για το καλύτερο μεταλ άλμπουμ της δεκαετιας και προηγουνται με διαφορά κιολας οι…
Him με το dark light :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: #-o
Τελικα τι πίνουν και δεν μας δίνουν οι Αγγλοι metlheads.
Πατε εδω να δειτε τα χαλια τους. ΕΛΕΟΣ [-X
u are gay mista
Ειπε ο πετινος τον κεφαλα γαιδαρο.
Ρε σεις τελικα τοσο μαπα ειναι το Avatar σε 3D;; Περιμενα να ερθω στο Ηρακλειο απο το πατρικο μου που ημουν τοσο καιρο, μονο κ μονο για να το δω σε 3D. Ερχομαι εδω κ μου λενε οσοι το ειδαν οτι ειναι μουφα το 3D κ οτι δεν γουσταραν καθολου γιατι τους επιασε πονοκεφαλος.Να τους ακουσω ή μου λενε μαλακιες;;;;
όταν το δεις σε 3d τότε και μόνο τότε μπορείς να το χαρακτηρίσεις όπως θες. Καλή είναι και η κριτική που κάνουν οι άλλοι, αλλά πρέπει κάτι να το δεις/ακούσεις εσύ για να έχει μια άλφα γνώμη. Οπότε απλά θα πας να το δεις και μετά αποφασίζεις αν είναι μάπα σε 3d ή όχι:wink:
Now playing: Soundgarden - Kickstand
via FoxyTunes
Μα αυτο εξιπακουεται! Εγω αυριο θα παω να το δω [ελεγα σημερα αλλα ακομα κ ενα μηνα μετα δεν βρηκα εισητηρια :!: ] οπως κ να εχει. Αλλα ξαφνιαστηκα με αυτα που ακουσα τωρα κ αρχιζαν να μου μπαινουν ψυλλοι στ’αυτια για ολα αυτα τα θαυμαστα που ακουγα τοσο καιρο για το εργο αυτο. Καταλαβαινεις…
8O
Ουμπερ-χρησιμο! Να εισαι καλα ριπ! [καρδιες!]
Μόλις γύρισα από μπάλα και είμαι πτώμα.
Και μου πρότειναν να παίξω και σε ομάδα και δεν ξέρω τι να κάνω :-s
(και στα @@ σας βασικά αλλά ό,τι μου κατέβει λέω).
E παιξε ρε συ, γιατι το σκεφτεσαι? Ευκαιρια ειναι. Αν δεν σου αρεσει ή δεν το αντεχεις το κοβεις εκει και τελος.
Πεινάω ρε γμτ. Φέρε καμια μπυρα.
ozzy osbourne στο mtv right now!
Εεελα ρε γερο οζζυ!!!
Χρονια πολλα Geoff.(51)
ενταξη…οπως διαβαζα το μαραμπου του καββαδια…πρωτοι στιχοι…
Λενε για μενα οι ναυτικοι που εζησαμε μαζι
πως ειμαι κακοτραχαλο τομαρι διεστραμμενο
πως τις γυναικες μενα τροπον υπουλο μισω
κι οτι μαυτες να κοιμηθω ποτε μου δεν πηγαινω…
Λενε για μενα οι ομορφες που ζησαμε μαζι
πως ειμαι ενα αδιορθωτο ρεμαλι τελειωμενο
πως μια καταρα εχω βαρεια και μεσα μου θα ζει
να με κραταει στη μοναξια σκληρα φυλακισμενο…
αα…τους κλεφτες!!!
ναι…βαριεμαι κ λεω οτι θελω